• BIST 9079.97
  • Altın 2307.771
  • Dolar 32.3049
  • Euro 35.0354
  • İzmir 19 °C

Fethi Sekin ve Musa Can anıldı

Fethi Sekin ve Musa Can anıldı
Altı yıl önce İzmir Adliyesi’nin önündeki terör saldırısında şehit olan polis memuru Fethi Sekin ve mübaşir Musa Can Bayraklı Adliyesi’nde yapılan törenle anıldı.

Altı yıl önce İzmir Adliyesi’nin önündeki terör saldırısında şehit olan polis memuru Fethi Sekin ve mübaşir Musa Can Bayraklı Adliyesi’nde yapılan törenle anıldı. Anma törenine İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Özuslu da katıldı.

İzmirliler, İzmir Adliyesi’nin önünde altı yıl önceki terör saldırısında şehit olan polis memuru Fethi Sekin ve mübaşir Musa Can’ı unutmadı. Bayraklı Adliyesi'ndeki tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. “Bir An Tereddüt Etmediler” başlıklı barkovizyon gösterisi ve ses sanatçısı Özlem Üngör’ün türküleriyle devam eden törene İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Özuslu da katıldı.

Törende konuşan Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca, “Bu milletin Fethi Sekinleri bitmez. Bir kahraman polis evladımız, Şehit Fethi Sekin bu hainlere karşı koydu ve faciayı önledi. Fethi Sekin her daim milletimizin dualarında yer alacaktır” dedi.
Adalet Bakanlığı Bakan Yardımcısı Yakup Moğul, “Bu toprakları vatan yapan onlarca nice kahramanlar sayesinde hiçbir alçak terör örgütü ülkemiz hakkındaki kirli emellerine ulaşamadı. Bundan sonra da ulaşamayacak” diye konuştu.
Konuşmaların ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Fethi Sekin anıtına ve Sekin’in şehit olduğu yere karanfil bırakıldı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de, sosyal medya hesabından bir mesaj yayımladı ve şunları söyledi: “İzmir size minnettar. Kahramanlarımız Fethi Sekin ve Musa Can’ı saygı ve minnetle anıyorum”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78