• BIST 8718.11
  • Altın 2246.456
  • Dolar 32.3338
  • Euro 35.1962
  • İzmir 8 °C

Geleceğin Basketbolcuları Aliağa’da Yetişiyor

Geleceğin Basketbolcuları Aliağa’da Yetişiyor
Aliağa Belediyesi Yaz Spor Okulları bünyesindeki Basketbol kursları, çocuklara sporla iç içe keyifli bir tatil yaşatıyor.

Geleceğin Basketbolcuları Aliağa’da Yetişiyor

Çocuklar Tatilde Spor Yaparak Eğleniyor

Aliağa Belediyesi Yaz Spor Okulları bünyesindeki Basketbol kursları, çocuklara sporla iç içe keyifli bir tatil yaşatıyor.

Aliağa Belediyesi Spor Salonu ve Helvacı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen kurslarda 2009-2013 doğumlu öğrenciler basketbolun temel teknikleriyle antrenman yapıyor. Profesyonel eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilen kurslarda öğrenciler spor yaparak hem eğleniyor hem de öğreniyor. Aynı zamanda kurslar sayesinde çocukların tatillerini verimli geçirmeleri amaçlanırken bedensel gelişimlerine de katkı sağlanması hedefleniyor.

ALİAĞA BELEDİYESİ BASKETBOL EĞİTMENİ EDİZ GÜLERYÜZ: “ÇOCUKLARIMIZA BASKETBOLUN TEMEL EĞİTİMLERİNİ VERİYORUZ”
Basketbol sayesinde çocukların sosyalleşmelerine ve gelişimlerine katkı sağlamak istediklerini belirten Aliağa Belediyesi Basketbol Eğitmeni Ediz Güleryüz, “Pandemiden sonra yaz spor okullarımız 21 Haziran itibariyle başladı. Antrenmanlarımızı Aliağa Belediyesi Spor Salonu’nda yapıyoruz. Haftanın belirli günlerinde de Helvacı’da oluyoruz. Helvacı ile beraber toplam 180 kursiyerimiz var. Kurslarımız ile çocuklarımızın pandemi sonrası hem sosyalleşmelerini hem de antrenmanlar sayesinde gelişimlerine katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Antrenmanlarımızda çocuklarımıza basketbolun temel eğitimlerini veriyoruz. Aynı zamanda birlikte zaman geçirerek arkadaşlıklarının gelişmesine yardımcı olmaya çalışıyoruz. Yaz döneminin ardından okullarının açılmasıyla birlikte Kış Spor Okullarımız başlayacak. // EGE BASIN GRUBU

8-gelecegin-basketbolculari-aliaga’da-yetisiyor.jpg4-gelecegin-basketbolculari-aliaga’da-yetisiyor.jpg7-gelecegin-basketbolculari-aliaga’da-yetisiyor.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78