• BIST 9079.97
  • Altın 2323.551
  • Dolar 32.3392
  • Euro 34.9657
  • İzmir 16 °C

Kınık Aqua Park Düğünle Açıldı

Kınık Aqua Park Düğünle Açıldı
Kınık Belediyesi'nin, Poyracık Değirmenbayırı'nda 15 bin metrekarelik alanda tamamı Kınık Belediyesinin bütçesiyle 5 milyon TL ye inşa ettiği sosyal tesislerdeki aquaparkın yapımı tamamlandı.

Kınık Belediyesi'nin, Poyracık Değirmenbayırı'nda 15 bin metrekarelik alanda tamamı Kınık Belediyesinin bütçesiyle 5 milyon TL ye inşa ettiği sosyal tesislerdeki aquaparkın yapımı tamamlandı.

Kınık Belediyesi tarafından işletilen 1000 kişilik düğün salonu, yazlık sinema, Teras kafeterya, aile havuzu, çocuk havuzu olan aquapark, İki belediye çalışanının hayatlarını birleştirdikleri düğünde görkemli bir törenle resmi olarak açıldı .

Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer'in ev sahipliğinde gerçekleştirilen açılış törenine Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Ak Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyüp Kadir İnan, Genel merkez Arge ve tanıtım medya başkan yardımcıları Emra Cemil Ayvalı ,Muhammed Olgun ,Ak Parti İzmir Gençlik Kolları İl Başkanı Recep Tayyip Taslak, İzmir Büyükşehir Belediyesi Ak Parti Grup Başkanvekili Av. Özgür Hızal, Ar-Ge ve tanıtım medya Başkan Yardımcısı Emre Cemil Ayvalı, Muhammed Doğan, MKYK üyeleri Orkun Güzel ve Kudret Karaçelik, Ak Parti İzmir İl Başkanlığı İl Yönetim Kurulu Üyesi Rafet Uslu, Ahmet Şimşek ,Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu , Ak Parti Bergama İlçe Başkanı Sebahattin Güzel , Mhp ilçe Başkanları Hasan Hüseyin Engin ,Adem Paydaş ,Ak Parti Kınık İlçe Başkanları Sami MollaAhmet ,Dİkili ilçe Başkanı Tahsin Şekerci ,Menemen Belediye Başkan Yard Yusuf Demşrcioğlu ,Aşkın Uyar,muhtarlar ,daire amirleri ve çok sayıda değerli isim katıldı .

Telgraf göndererek onurlandıran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Açılışın Kınık halkına hayırlı olması dileklerinde bulundu. Türkiye Cumhuriyeti’nin son Başbakanı Binali Yıldırım ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da tebriklerini iletti.

Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, Belediye Sosyal Tesisinin tüm Kınıklılara hayırlı uğurlu olması dileklerinde bulunarak açılışa katılan ve emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu.

Açılış töreninin ardından hayatlarını birleştiren Aslı Coşkun ve Halil Barak'ın düğün törenlerinde Hamza dağ konuşmasında tamamı Kınık Belediye bütçesinden oluşan bu tesisin ilçemize hayırlı olması dileğinde bulundu ve Kütahya İslamoğlu oyunu ile Gelin ve Damada eşlik etti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78