• BIST 8737.87
  • Altın 2236.233
  • Dolar 32.3361
  • Euro 35.1035
  • İzmir 14 °C

Kınık’ta Defne için birlik zamanı

Kınık’ta Defne için birlik zamanı
İzmir’in Kınık İlçesinin Poyracık Mahallesinde yaşayan SMA TİP 1 hastası Defne bebek için seferberlik ilan edildi.

İzmir’in Kınık İlçesinin Poyracık Mahallesinde yaşayan SMA TİP 1 hastası Defne bebek için seferberlik ilan edildi. Minik Defne’ye destek için Kınıklılar, Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer öncülüğünde kenetlendi.

Okan ve Çiğdem Gürbulak çifti, Spinal Müsküler Atrofi (SMA) teşhisi konulan çocukları Defne’yi yaşatabilmek için varlarıyla yoklarıyla savaş veriyor.

DESTEK ÇAĞRISI

Doğruer, “Bizler Defne’nin şimdilik noter onaylı ve valilik izni başvuru aşamasında olan kampanyası kapsamında sağlığına kavuşabilmesi için elimizden geleni yapacağız. Herkesi birlik olmaya davet ediyorum. Instagram üzerinden @defneyasasin sayfasını takip ederek ve bağış için düzenlenen canlı yayınlara da katılarak Defne’ye destek olabilirsiniz. Noter onayıyla başlatılan bu kampanyada Defne için birlikte el ele vererek tıpkı tedavisine başlanan Kaan Efe Şanal bebekte olduğu gibi tekrar hep birlikte başaracağız” dedi. 

DUBAİ VE ALMANYA’DAN HASTANE TEKLİFİ BEKLENİYOR

Defne bebeğin sağlığına kavuşabilmesi için gerekli olan tutarın toplanabilmesi için başlatılan noter onaylı kampanya kapsamında, Kınık ve Poyracık Pazarında el emeği ürünlerinin de satıldığı Defne Yaşasın stantları kuruldu. Standa Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, baba Okan Gürbulak, halktan gönüllüler ve belediye personelleri katılım sağladı.

Babadan Yardımseverlere Destek Çağrısı

Baba Okan Gürbulak ise; "Çocuğumuzun sağlığına kavuşması amacıyla yurtdışında Zolgensma tedavisi alması gerekiyor. İnsanlık adına bütün hayırseverlerden kampanyaya destek vermelerini istiyoruz. Lütfen destek verin, evladım iyileşsin" çağrısında bulundu.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78