• BIST 8762.55
  • Altın 2234.833
  • Dolar 32.3364
  • Euro 35.1115
  • İzmir 14 °C

Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi’nde Çalışmalar Yoğunlaştı

Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi’nde Çalışmalar Yoğunlaştı
Aliağa Belediyesi ile Dokuz Eylül Üniversitesi iş birliğinde Çaltılıdere Mahallesi’nde hayata geçirilen İzmir’in tek Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi’nde çalışmalar hızla ilerliyor.

Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi’nde Çalışmalar Yoğunlaştı.

Bugüne Kadar 13 Bin Metreküp Beton Döküldü.

Aliağa Belediyesi ile Dokuz Eylül Üniversitesi iş birliğinde Çaltılıdere Mahallesi’nde hayata geçirilen İzmir’in tek Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi’nde çalışmalar hızla ilerliyor. 

Dokuz Eylül Üniversitesi Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi’ndeki inşaat çalışmaları Aliağa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü kontrol ve koordinesinde yürütülüyor. Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın “2019-2024 Aliağa Gelişim Vizyonu” çerçevesinde projelendirilerek Dokuz Eylül Üniversitesi iş birliğinde başlatılan hastane yatırımı tamamlandığında bölgede büyük bir ihtiyacı karşılayacak. 

İnşaat sahasında çalışmaların gece gündüz yoğun bir şekilde devam ettiğini belirten Aliağa Belediyesi Fen İşleri Mimarı Burcu Gültay Serezli, “Hastanemizin temel yalıtımlarını ve demir döşemesini tamamladık. A Blok üçüncü bodrum kat ve C Blok üçüncü bodrum kat kolon perde tabliyeleri tamamlandı. C Blok ikinci bodrum kat kolon perdeleri ve A Blok kolon perde betonları devam ediyor. Bugüne kadar yapılan çalışmalarda bin 500 ton demir, 13 bin metreküp beton ve 15 bin metrekare kalıp işçiliği yapıldı” dedi.

TÜRKİYE’DE ÖNEMLİ BİR MERKEZ OLACAK
Sadece Aliağa’nın değil bölgenin sağlık alanında ihtiyaçlarına cevap verecek olan 201 yatak kapasiteli modern hastane, 52.464 metrekare kapalı alana sahip olacak. Hastanede Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen standartlarda tam donanımlı acil servis ve destek ünitelerine kadar çeşitli birimler bulunuyor. Mikro cerrahi ve yanık ünitesi gibi birimleri de barındıracak olan hastane hizmete girdiğinde hastalıklara tanı konulması açısından da ülke genelinde önemli bir merkez olacak. Hızla devam eden hastanenin 2022 yılı içerisinde hizmete girmesi hedefleniyor. //EGE BASIN GRUBU

2-aliaga-meslek-hastaliklari-hastanesi.jpg1-aliaga-meslek-hastaliklari-hastanesi.jpg4-aliaga-meslek-hastaliklari-hastanesi.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78