• BIST 9090.36
  • Altın 2325.019
  • Dolar 32.3697
  • Euro 34.9682
  • İzmir 21 °C

MHP Aliağa'dan Aşure Hayrı

MHP Aliağa'dan Aşure Hayrı
Muharrem ayı dolayısıyla Aliağa Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanlığı aşure hayrı düzenledi.

Muharrem ayı dolayısıyla Aliağa Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanlığı aşure hayrı düzenledi. Aliağa Milliyetçi Hareket Partisi üyeleri Demokrasi Meydanı'nda hazırlanan aşureleri vatandaşlara dağıttı.

MHP Aliağa İlçe Başkanı Nuray Aydemir hayırda yaptığı açıklamada; “Bu güzel etkinliğimiz de Tüm Türk İslam aleminin ve Aliağamızın Muharrem ayını ve aşure günü kutlu olsun. Rahmet, merhamet, ikram sahibi ve celâl olan Rabbim bu yeni senede Muharrem ayında aşure etkinliğinde bir araya gelmemizi nasip etti. Hamd ve şükürler olsun. Muharrem ayının bereketi ve manevi gücü Ülkemize ve milletimize huzur, başarı, birlik ve beraberlik getirecektir. Hiç bir varlık ve zümrenin provakatif eylemleri birlik ve bütünlüğümüze zarar veremeyecektir. Nitekim Alevi İslam inancına sahip kardeşlerimize yapılan provakatif eylemler karşılık bulmamış, bulamayacak tır. Rabbim bu kötü niyetli insanlara bir daha bu fırsatı vermesin. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammet Mustafa (SAV), Şehitler Şahı İmam Hüseyin Efendimizin ve Kerbela Şehitlerinin yüce ruhları şad olsun. Hak saklaya, Hızır bekleye, Er Hak Aşure lokmalarınızı kabul eyleye.” İfadelerini kullandı

Yoğun katılımla gerçekleştirilen etkinlik çektirilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.

Etkinliğe, Aliağa Kaymakamı Ömer Karaman , Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Akyüz, İlçe Müftüsü Ramazan Çoşar , AK parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Demir , MHP Aliağa İlçe Başkanı Nuray Aydemir ve yönetimi ile Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Serdar Berk, Petrol-İş Sendikası Aliağa Şube Başkanı Hasan Toptan ve Yönetim Kurulu Üyeleri,Engelliler Rehabilitasyon Derneği Başkanı Musa Pala ve Yönetim Kurulu Üyeleri,Mahalle Muhtarları , Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Salih Yiyitalp de katıldı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78