• BIST 8895.18
  • Altın 2238.926
  • Dolar 32.3364
  • Euro 35.0937
  • İzmir 18 °C

Mini Voleybolcular Aliağa’ya Kupayla Döndü

Mini Voleybolcular Aliağa’ya Kupayla Döndü
Türkiye Voleybol Federasyonu İzmir İl Temsilciliği’nin 28-30 Ağustos tarihlerinde Dikili’de düzenlediği Zafer Turnuvası’na katılan Aliağa Belediyesi Spor Okulları Mini Voleybol Takımı, üçüncülük elde ederek Aliağa’ya kupayla döndü.

Mini Voleybolcular Aliağa’ya Kupayla Döndü

Aliağa Belediyesi Mini Voleybol Takımı Zafer Turnuvası’nda 3’üncü Oldu  

Minik Yıldızlar Kupa Sevincini Başkan Serkan Acar ile Birlikte Yaşadı

Türkiye Voleybol Federasyonu İzmir İl Temsilciliği’nin 28-30 Ağustos tarihlerinde Dikili’de düzenlediği Zafer Turnuvası’na katılan Aliağa Belediyesi Spor Okulları Mini Voleybol Takımı, üçüncülük elde ederek Aliağa’ya kupayla döndü. Kupa sevinci yaşayan voleybol takımını Avcı Ramadan Çocuk Oyun ve Rekreasyon Alanı girişinde karşılayan Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, minik yıldızların mutluluğuna ortak oldu. 

Aliağa Belediyesi Spor Okulları Mini Voleybol Takımı başarılarına bir yenisini daha ekledi. Katıldıkları turnuvalardan derece ile dönen mini voleybol takımı bu kez Dikili’de 30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel olarak düzenlenen Zafer Turnuvası’nda boy gösterdi. Turnuvada büyük bir mücadele örneği sergileyen Aliağa’nın minik yıldızları turnuvayı üçüncü tamamladı. Turnuva bitiminde Aliağa’ya dönen minik yıldızları Başkan Serkan Acar, Avcı Ramadan Çocuk Oyun ve Rekreasyon Alanı girişinde karşıladı. Minik yıldızlar ve Başkan Serkan Acar, kupa coşkusunu Avcı Ramadan’da birlikte yaşadılar. 

ALİAĞA BELEDİYESİ SPOR OKULLARI VOLEYBOL EĞİTMENİ AYÇA KOCABAŞ: “VERDİKLERİ MÜCADELEDEN DOLAYI SPORCULARIMI TEBRİK EDİYORUM”
Turnuvadan kupa ile döndükleri için büyük mutluluk yaşadıklarını ifade eden Aliağa Belediyesi Spor Okulları Voleybol Eğitmeni Ayça Kocabaş, “Aliağa Belediyesi Spor Okulları Mini Voleybol Takımı olarak 28- 30 Ağustos tarihleri arasında Voleybol Federasyonu’nun Dikili’de gerçekleştirdiği Zafer Turnuvası’na katıldık. Turnuvada üçüncü olarak Aliağa’ya kupa ile döndük. Verdikleri mücadeleden dolayı sporcularımı tebrik ediyorum. Desteklerinden ötürü Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’a ve sporcularımızın ailelerine çok teşekkür ediyorum. Kış döneminde katılacağımız turnuvalar öncesinde antrenmanlarımızı da aksatmadan sürdürüyoruz” dedi. 

// EGE BASIN GRUBU

1-mini-voleybolcular-aliaga’ya-kupayla-dondu.jpg2-mini-voleybolcular-aliaga’ya-kupayla-dondu.jpg6-mini-voleybolcular-aliaga’ya-kupayla-dondu.jpg3-mini-voleybolcular-aliaga’ya-kupayla-dondu.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78