• BIST 9079.97
  • Altın 2308.611
  • Dolar 32.3171
  • Euro 35.0449
  • İzmir 19 °C

PETKİM’de 1 İşçi Deşarj Kanalına Düşerek Hayatını Kaybetti

PETKİM’de 1 İşçi Deşarj Kanalına Düşerek Hayatını Kaybetti
İzmir’in Aliağa ilçesinde kurulu olan Petkim’de etilen oksit fabrikasında saat 15.00 sularında yangın meydana geldi. Yangına müdahale eden ve Teknik Emniyet Teknisyeni olarak görev yapan bir personel fabrika yakınında bulunan deşarj kanalına düşerek hayat

PETKİM’de 1 İşçi Deşarj Kanalına Düşerek Hayatını Kaybetti

İzmir’in Aliağa ilçesinde kurulu olan Petkim’de etilen oksit fabrikasında saat 15.00 sularında yangın meydana geldi. Yangına müdahale eden ve Teknik Emniyet Teknisyeni olarak görev yapan bir personel fabrika yakınında bulunan deşarj kanalına düşerek hayatını kaybetti.

SOCAR, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan personel için başsağlığı mesajı yayınladı. Yayınlanan mesajda şu ifadelere yer verildi: “Bugün (27 Ekim 2020 Salı) saat 15.00 sularında Petkim şirketimizin Etilen Oksit Fabrikası’nda çıkan yangına müdahale ederek yangını söndüren teknik emniyet ekibimizden 3 çalışma arkadaşımız, fabrika yakınında bulunan deşarj kanalına düşmüştür. 

İki çalışanımızın tedavileri tamamlanarak taburcu edilirken Teknik Emniyet Teknisyeni olarak görevli çalışma arkadaşımız maalesef tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştır. 

SOCAR’dan Başsağlığı Mesajı
Yaşanan bu elim olay ve acı kaybımız nedeniyle derin bir üzüntü içinde olduğumuzu belirtir, SOCAR Türkiye Ailesi olarak hayatını kaybeden çalışma arkadaşımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz. Bu zor süreçte arkadaşımızın ailesinin yanında olacağımızı ve gereken her desteği vereceğimizi bildiririz.  

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78