• BIST 9548.09
  • Altın 2503.624
  • Dolar 32.4874
  • Euro 34.52
  • İzmir 23 °C

Salihli-Manisa Arasına Modern Araçlar

Salihli-Manisa Arasına Modern Araçlar
ALİAĞA HABER/ Manisa Büyükşehir Belediyesinin ulaşımda dönüşüm projesi kapsamında, Salihli’de dönüşüm çalışmaları devam ediyor.

SALİHLİ-MANİSA ARASINA MODERN ARAÇLAR

Manisa Büyükşehir Belediyesinin ulaşımda dönüşüm projesi kapsamında, Salihli’de dönüşüm çalışmaları devam ediyor. İlçede dönüşümü gerçekleştirilen ve Salihli-Manisa arasında hizmet verecek 17 yeni araç, törenle sahiplerine teslim edilerek hizmete girdi. Modern ve engelli erişimine uygun olan alçak tabanlı araçlar ile vatandaşlar seyahatlerini daha konforlu bir şekilde gerçekleştirebilecekler.

Manisa Büyükşehir Belediyesinin ulaşımda dönüşüm projesi kapsamında Salihli’de hizmet veren Öz Salihli Kooperatifine bağlı araçların dönüşümü tamamlandı. Salihli Otobüs Terminali’nde gerçekleştirilen törenle araçlar sahiplerine teslim edilerek hizmete sokuldu. Törene Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Mümin Deniz, MANULAŞ Genel Müdür Vekili Mehmet Özgür Temiz, Salihli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Murat Dağıstanlı, kooperatif başkanları ve şoförler katıldı.

ARAÇLAR SALİHLİ’YE HAYIRLI OLSUN

Törende konuşan Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Mümin Deniz, sözlerine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ileterek başladı. Daire Başkanı Mümin Deniz, “Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşımda dönüşüm projesi kapsamında Öz Salihli Seyahat Kooperatifi araçlarının ilçeler arasındaki toplu taşımada dönüşüm sürecini yaşadık. Bugün geldiğimiz noktada da toplu taşıma araçlarımızın yenilenmesi tamamlandı” dedi. Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’nın yoğun desteğiyle dönüşümün gerçekleştirildiğini söyleyen Daire Başkanı Mümin Deniz, araçların Salihli halkına ve Manisa yolcularına hayırlı olmasını temenni etti.

SALİHLİ’DE TAŞIMACILIĞA KALİTE GELDİ

Salihli’nin taşımacılıkta farklı bir noktaya geldiğinin altını çizen Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda ise, “Taşımacılık şehirleşmede, kentleşmede en önemli parçalardan bir tanesi. Bu nedenle başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün olmak üzere Daire Başkanımız Mümin Deniz ve ekibine Salihli’nin taşımacılığına kalite getirdikleri için Salihli halkı adına teşekkür ediyorum. Konuşmaların ardından temsili kurdele kesimi yapılarak araçlar hizmete başladı./ EGE BASIN GRUBU aliağa haber

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78