• BIST 9079.97
  • Altın 2309.877
  • Dolar 32.3385
  • Euro 35.0749
  • İzmir 21 °C

Sömestir Coşkusu Helvacı da Devam Etti

Sömestir Coşkusu Helvacı da Devam Etti
Aliağa Belediyesi’nin öğrencilere özel olarak hazırladığı sömestir etkinlikleri Helvacı’da gerçekleştirilen müzikal tiyatro ve sihirbaz gösterileriyle devam etti.

SÖMESTİR COŞKUSU HELVACI’DA DEVAM ETTİ

EĞLENCELİ GÖSTERİLER ÇOCUKLARA KEYİFLİ ANLAR YAŞATTI

Aliağa Belediyesi’nin öğrencilere özel olarak hazırladığı sömestir etkinlikleri Helvacı’da gerçekleştirilen müzikal tiyatro ve sihirbaz gösterileriyle devam etti.

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın çocuklara karne hediyesi olarak organize edilen etkinlikler kültür, sanat ve eğlenceyi bir arada sunuyor. Yeni Şakran Mahallesi’nde başlayan tiyatro gösterimlerinin ikinci durağı Helvacı oldu. Helvacı Düğün Salonu’nda sahnelenen ‘Aladdin'in Sihirli Lambası’ isimli müzikal oyun çocuklara tiyatro şöleni yaşattı. Sihirbaz gösterileriyle keyifli anlar yaşayan çocuklara etkinlik sırasında patlamış mısır ikramlarında da bulunuldu. 

TİYATRO GÖSTERİMLERİ YENİ MAHALLE VE TÜPRAŞ HALK EĞİTİMİ MERKEZİ’NDE DEVAM EDECEK
Çocuklara eğlenceli anlar yaşatan tiyatro ve sihirbaz gösterimleri; 26 Ocak Çarşamba günü Yeni Mahalle Düğün Salonu’nda ‘Aladdin'in Sihirli Lambası’, 27 Ocak Perşembe günü Tüpraş Halk Eğitimi Merkezi’nde ‘Troller’, 28 Ocak Cuma günü Tüpraş Halk Eğitimi Merkezi’nde ‘Şirinler Gargamele Karşı’ isimli oyunlarla devam edecek. Tüm oyunlar 11.00 – 14.00 ve 16.00 seanslarında küçük izleyicisinin karşında olacak. // EGE BASIN GRUBU

aliaga-somestir-coskusu-helvacida-devam-etti-(2).jpgaliaga-somestir-coskusu-helvacida-devam-etti-(3).jpgaliaga-somestir-coskusu-helvacida-devam-etti-(5).jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78