• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İzmir 22 °C

​Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odasından Yeni İndirim Anlaşması

​Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odasından  Yeni İndirim Anlaşması
Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Milenyum İşitme Cihazları Satış ve Uygulama Merkezi arasında indirim protokolü imzalandı.

Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Milenyum İşitme Cihazları Satış ve Uygulama Merkezi arasında indirim protokolü imzalandı.

Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası  Başkanı  Serdar  Berk  ve   Milenyum İşitme Cihazları Satış ve Uygulama Merkezin  sahibi Odyolog Salih Tuncer arasında imzalanan protokol  kapsamında esnaf odası üyeleri ile birinci derecede yakınları   5 yıl boyunca İşitme Cihazı Satışında ve uygulamasında  yüzde 30 indirimden yararlanacak .

Ekonomik, sosyal, kültürel ve sosyal alanlarda esnaf ve sanatkârlar için çalışmalar yaptıklarını vurgulayan Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Serdar Berk , “Biz Esnaf ve Sanatkârlar odası olarak her zaman yaptığımız gibi esnaf ve sanatkârlarımıza gerek ekonomik gerek kültürel gerekse sosyal hizmetleri vermeye devam ediyoruz. Oda olarak gayemiz  esnaf üyelerimize en iyi şekilde hizmet etmektir. Bu protokol, üyelerimizin işitme sağlığını desteklemeyi amaçlıyor. Yapılan bu anlaşma ile odamızın üyeleri, üyelerin çalışanları ve birinci derece yakınları İşitme Cihazı Satışında ve uygulamasında   yüzde 30 indirimli olarak faydalanacak. İhtiyaç duyan üyelerimizin hizmetten yaralanacağını inanıyorum. Bu doğrultuda faydalı olacağına inanarak yaptığımız bu anlaşmanın hayırlı olmasın dilerim“ diye  konuştu.

“İşitme kaybına ve işitme sağlığına yönelik tüm test bataryalarına sahibiz”

Milenyum İşitme Cihazları Satış ve Uygulama Merkezin  sahibi Ody. Salih Tuncer  sosyal sorumluluk bilinci adına, altına imzaladıkları  projenin  hayırlı olması  dileklerinde bulundu. Tuncer “ Milenyum İşitme Cihazları Satış ve Uygulama Merkezi  Rumeli caddesi Aliağa Devlet Hastanesi  yanında hizmet vermektedir.   Yeni Nesil İşitme Cihazları Merkezi hedefiyle açılan kliniğimizde, işitme kaybına ve işitme sağlığına yönelik tüm test bataryalarına sahibiz. Kliniğimize gelen her bireye ilk olarak özel ses yalıtımlı test kabinimizde işitme testi yapıyoruz. İşitme kaybı varsa eğer her işitme kaybına uygun dünya markası işitme cihazı markalarıyla çalışmaktayız. İşitme cihazlarımız dijital ve programlanabilir cihazlardır. İşitme kayıplı bireylere işitme cihazı uygulaması esnasında objektif uyarlama yöntemlerini kullanıyoruz. Bu sayede hastalarımız işitme cihazından duyması gereken seviyenin ne fazlasını ne de eksiğini duyuyor. Tüm cihazlarımızı işitme kaybına uygun şekilde nokta atışı ayarlayabiliyoruz bu yöntemle. Gürültü sesinden tutun erkek kadın çocuk sesine hatta fısıltı sesine kadar tam duyması gerektiği seviyede ayarlamalar yapabiliyoruz. Bu yöntemle cihaz kullanan kişi rahatsız edici hışırtı cızırtı gibi problemleri asla yaşamıyor. Ve yaşamayacağının da garantisini veriyoruz. Bunun yanı sıra satış dışında İşitme cihazı tamiri bakımı , Kulak kalıbı ve kişiye özel kulak tıkacı ,Kulak çınlamasına yönelik tedavi yöntemleri , İşitme cihazı pili ve işitme cihazına dair tüm aparatları da temin ediyoruz” ifadelerini kullandı
 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78