• BIST 11259.36
  • Altın 4392.837
  • Dolar 40.9366
  • Euro 47.7988
  • İzmir 36 °C

Aliağa İyi Parti'de Başkan Adayları Güç Birleştirdi

Aliağa İyi Parti'de Başkan Adayları Güç Birleştirdi
Aliağa İyi Parti'de ilçe kongresi öncesinde başkan adaylığını açıklayan iki aday Osman Moğulkoç ve Şükrü Torlak düzenledikleri basın toplantısıyla güçlerini birleştirerek kongreye beraber gireceklerini açıkladılar.

Aliağa İyi Parti'de ilçe kongresi öncesinde başkan adaylığını açıklayan iki aday Osman Moğulkoç ve Şükrü Torlak düzenledikleri basın toplantısıyla güçlerini birleştirerek kongreye beraber gireceklerini açıkladılar.

CESURLAR HAREKETİNE HAYIRLI OLSUN

İyi Parti İlçe binasında gerçekleşen, partililerin katıldığı toplantıda konuşan Osman Moğulkoç İyi Parti'nin daha iyi seviyeye gitmesi için güç birleştirdiklerini söyledi. Moğulkoç: "Kongre sürecimizin başlaması itibariyle 02 Kasım'da yapmış olduğum İyi Parti başkan adaylığı için bir açıklama söz konusu idi. Geçirdiğimiz süreçte biz İyi Parti'nin daha iyi bir seviyeye gitmesi aşamasında yapacağımız çalışmaların Şükrü başkanla birleşeceğimiz konusunda bir basın açıklaması yapmak için huzurlarınızdayım. Şükrü Başkanla birleşip 04 Aralık'taki kongremize birlikte gireceğimizi açıklamak istiyorum. Aliağa'mıza, Türkiye'mize ve partimize cesurlar hareketine hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Birlikte atılacak adımların daha iyi olacağının altını çizen Moğulkoç: "Birlikte İşbirliği içerisinde atacağımız adımların daha iyi olacağı kanısındayım. Aliağa'mız için yerelden bahsetmek gerekirse. Böyle bir karar aldık. Güçlerinizi birleştiriyoruz" dedi.

BU BİRLİKTELİK ÖNEMLİ YERLERE GELECEK

Osman Moğulkoç'un yaklaşımının İyi Parti'ye güç verdiğini belirten Şükrü Torlak: "Osman Bey'in bu türde yaklaşımından dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum. Aliağa'mızda İyi Parti olarak bizlere güç verdi bu açıklama ve hep beraber daha ileri gidip yerel seçimde oyunuzu %11.3'ten 25 lere çıkartmak, yerel seçimde de İyi Parti'nin belediye başkan adayını çıkartmak üzere Osman Bey'le yaptığımız bu birliktelik Cesurlar hareketinde çok önemli yerlere geleceğine eminim ve kendisine çok teşekkür ediyorum. Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener'in uyguladığı gibi birlikte güçlenerek çıkmak için parçalı yapıya son vermek ve burada birliğimizi korumak için böyle bir karar aldık ve bu karardan da tüm camiamız olarak çok mutluyuz" dedi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • İzmir’de Halk Ekmek’te zam yok11 Ağustos 2025 Pazartesi 11:15
  • Aliağa'ya 2026'da Yeni Hastane Müjdesi07 Ağustos 2025 Perşembe 14:46
  • Her damla çok değerli!04 Ağustos 2025 Pazartesi 11:18
  • Aliağa Esnafına İş Sağlığı ve Hijyen Eğitimi Desteği02 Ağustos 2025 Cumartesi 16:27
  • Honda Türkiye Aliağa'da Yatırımını Büyütüyor01 Ağustos 2025 Cuma 14:37
  • Aliağa Demokrasi Meydanı yenilenecek31 Temmuz 2025 Perşembe 15:30
  • İzmir’de ekmek 15 lira oldu31 Temmuz 2025 Perşembe 15:20
  • Nuray Aydemir: "Geçmiş Olsun Türkiye"28 Temmuz 2025 Pazartesi 14:28
  • İZSU vatandaşları su tasarrufuna davet ediyor24 Temmuz 2025 Perşembe 11:36
  • İzmir'den Savunma Sanayii İçin Seçilen Tek Okul ALOSBİ MTAL Oldu22 Temmuz 2025 Salı 11:52
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78