• BIST 10929.77
  • Altın 4381.982
  • Dolar 40.8768
  • Euro 47.6458
  • İzmir 23 °C

Ekim Ayı Meclisi Birinci Oturumu Gerçekleşti

Ekim Ayı Meclisi Birinci Oturumu Gerçekleşti
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber / Aliağa Belediyesi Ekim ayı meclisi ilk oturumu başkan vekili Mehmedali Özkurt’un başkanlığında gerçekleşti.
ALİAĞA BELEDİYESİ EKİM AYI MECLİSİ İLK OTURUMU GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber 
Aliağa Belediyesi Ekim ayı meclisi ilk oturumu başkan vekili Mehmedali Özkurt’un başkanlığında gerçekleşti. Aliağa Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen toplantıda başkanlıktan gelen önergeler, komisyondan gelen raporlar ve gündem dışı önergeler görüşülerek oylandı. 
 
Bu kapsamda başkanlıktan gelen 1, 2 ve 5’inci maddeler oybirliği ile İmar Komisyonuna havale edildi. 3 ve 4’üncü maddeler ise Plan ve Bütçe Komisyonuna sevk edildi. 
 
BORÇLANMA YETKİSİ VE KADRO İHDASI REDDEDİLDİ
Belediye borçlarının ödenebilmesi ve hizmetlerin aksamaması için 30 milyonluk borçlanma yetkisinin istendiği 6’ncı madde ile Norm Kadro İlke ve Standartlarına Dair Yönetmeliğe istinaden 1.Dereceli Yapı Kontrol Müdürü, 1.Dereceli Ruhsat ve Denetim Müdürü, 1.Dereceli 1 adet Uzman, 6.Dereceli 2 adet Mühendis, 7.Dereceli 3 adet Tekniker, 8.Dereceli 2 adet Tekniker, 8.Dereceli 7 adet Memur, 7.Dereceli 4 adet Memur, 6.Dereceli 5 adet Memur, 5.Dereceli 6 adet Memur kadrolarının ihdas edilmesi ve ilgili müdürlüklerin teşkilinin sağlanması hususunun görüşüldüğü 7’inci madde oy çokluğu ile reddedildi.
 
KOMİSYONDAN GELEN RAPORLAR
Mecliste görüşülen komisyon raporlarının tamamı komisyondan geldiği şekliyle oy birliği ile kabul edildi.
 
GÜNDEM DIŞI ÖNERGE
Yaklaşık 30 dakika süren meclis toplantısında gündem dışı önerge olarak sunulan Aliağa Belediyesi ENKA Spor Kompleksi’nin bahçesine ve Bozköy Mahallesi’ne Hava Kalitesi İzleme İstasyonu kurulması hususu oy birliği ile kabul edildi.
 
Aliağa Belediyesi Ekim ayı meclisi ikinci oturumu, 2016 mali yılı performans programının ve bütçe tasarısının görüşülmesi için 15 Ekim Perşembe günü saat 18.00’de gerçekleştirilecek.
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • İzmir’de Halk Ekmek’te zam yok11 Ağustos 2025 Pazartesi 11:15
  • Aliağa'ya 2026'da Yeni Hastane Müjdesi07 Ağustos 2025 Perşembe 14:46
  • Her damla çok değerli!04 Ağustos 2025 Pazartesi 11:18
  • Aliağa Esnafına İş Sağlığı ve Hijyen Eğitimi Desteği02 Ağustos 2025 Cumartesi 16:27
  • Honda Türkiye Aliağa'da Yatırımını Büyütüyor01 Ağustos 2025 Cuma 14:37
  • Aliağa Demokrasi Meydanı yenilenecek31 Temmuz 2025 Perşembe 15:30
  • İzmir’de ekmek 15 lira oldu31 Temmuz 2025 Perşembe 15:20
  • Nuray Aydemir: "Geçmiş Olsun Türkiye"28 Temmuz 2025 Pazartesi 14:28
  • İZSU vatandaşları su tasarrufuna davet ediyor24 Temmuz 2025 Perşembe 11:36
  • İzmir'den Savunma Sanayii İçin Seçilen Tek Okul ALOSBİ MTAL Oldu22 Temmuz 2025 Salı 11:52
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78