• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İzmir 23 °C

İkilem Ve Ebru Yaşar’dan Muhteşem Konser

İkilem Ve Ebru Yaşar’dan Muhteşem Konser
Menemen Belediyesi’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı konserleri, dün akşam Koyundere’de devam etti. Ünlü sanatçılar İkilem Grubu ve Ebru Yaşar, birbirinden güzel şarkılarını davetlilerle birlikte söyledi.

Menemen Belediyesi’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı konserleri, dün akşam Koyundere’de devam etti.  Ünlü sanatçılar İkilem Grubu ve Ebru Yaşar, birbirinden güzel şarkılarını davetlilerle birlikte söyledi. Vatandaşların zafer coşkusuna AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ da ortak oldu. Konserde konuşan Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, “Büyük Zaferimizin 101. yılında kıymetli hemşerilerimizle birlikte düzenlediğimiz bu konserlerle bir arada olduk.  Sanatın ve müziğin eşsiz atmosferinden güç aldık. Katılan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Menemen Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. Yıldönümü nedeniyle düzenlediği ‘Zafer Konserleri’ne Koyundere ile devam etti. Binlerce vatandaşın coşkulu anlar yaşadığı konsere, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ da katıldı. 

Koyundere İlköğretim Okulu arkasında düzenlediği Zafer Konserinde ilk olarak İkilem Grubu sahne aldı. Grubun üyeleri Serhat Karan ve Uğur Ateş, birbirinden güzel şarkılarını coşkulu kalabalık ile birlikte söyledi. İlk konser sonrası Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan ile sahneye çıkan Hamza Dağ, geçmiş dönem belde belediye başkanları Selahattin Yeşilkaya ve İrfan Aras’ı da sahneye davet etti. Eski başkanlar, Pehlivan ve Dağ, günün anısına İkilem Grubuna hediye takdim etti. İkilem Grubu üyeleri de şarkılarına eşlik eden tüm Menemenlilere ve davetleri için de Başkan Pehlivan’a teşekkür etti. 

Zafer Bayramı konserlerinin coşkusu Ebru Yaşar’ın sahne almasıyla zirveye çıktı. Menemen’i çok sevdiğini ifade eden Ebru Yaşar,  “Bu gece uyumak yok” diyerek söylediği şarkılarla izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.
Konserin sonunda konuşan Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, Zafer Bayramı coşkusuna ortak herkese çok teşekkür etti, “Büyük Zaferimizin 101. yılında kıymetli hemşerilerimizle birlikte düzenlediğimiz bu konserlerle bir arada olduk.  Sanatın ve müziğin eşsiz atmosferinden güç aldık. Ben bu vesile ile bu muhteşem zaferi bizlere armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu uğurda can veren tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum. Millet olarak, onların emaneti olan bu vatanı sonsuza dek koruyacak, daha da ileri taşıyacak ve büyüteceğiz. Ne mutlu Türküm diyene” ifadelerini kullandı.

mnm-eysr-01.jpgmnm-eysr-02.jpgmnm-eysr-03.jpgmnm-eysr-04.jpg

mnm-eysr-05.jpgmnm-eysr-06.jpgmnm-eysr-07.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78