• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İzmir 23 °C

Savaş Dağdeviren Aliağa Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıkladı

Savaş Dağdeviren Aliağa Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıkladı
Aliağa Belediye Meclis üyesi Savaş Dağdeviren CHP'den Aliağa Belediye Başkanlığı'na aday adaylığını düzenlediği basın toplantısı ile açıkladı.

Aliağa Belediye Meclis üyesi Savaş Dağdeviren CHP'den Aliağa Belediye Başkanlığı'na aday adaylığını düzenlediği basın toplantısı ile açıkladı.
 
2024 yılı Mart ayında gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde belediye başkanlığı için, ailesi ve çok sayıda partililerin katıldığı, CHP ilçe binasında düzenlenen toplantıda konuşan Savaş Dağdeviren Aliağa için yaptığı hizmetlerde yanlarında her kesimden Aliağalı hemşerilerinin olduğunu belirterek,"Size söz veriyorum, eğer olur da sizlerin oylarıyla belediye başkanı olursam, yine sizlerle olacağız, yine birlikte omuz omuza, bu şehre hizmet edeceğiz" dedi.

Cumhuriyet Halk Partili bir belediyenin bir şehre neler katacağını göstereceklerini ifade eden Dağdeviren, "Biliyorsunuz Dünyada bazı özel yerler vardır kuzey ışıklarının gözüktüğü. Bu görsel şölen için her yıl milyonlarca insan İsveç’e, Norveç’e seyahat eder.Biz Aliağa’yı öyle bir parlatacağız ki, İzmir’den bakanların gözleri kamaşacak, Aliağa, turist alacak. Aliağa, İzmir’in parlayan yıldızı, Aliağa İzmir’in kuzey ışıkları olacak. Aliağa’dan yayacağımız ışık önce İzmir’i ardından tüm ülkeyi aydınlatacak. İşte bu yüzden adayız. Aliağa’da 6 oklu bayrağı belediye binasına yeniden dikmek, hizmete susamış hemşerilerimizi sosyal demokrat belediyeyle buluşturmak için adayız" diyerek sözlerine son verdi.

savas-dagdeviren-01.jpgsavas-dagdeviren-aday-adayligini-acikladi-02.jpgsavas-dagdeviren-aday-adayligini-acikladi-03.jpg
 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78