• BIST 8908.35
  • Altın 2240.294
  • Dolar 32.337
  • Euro 35.0975
  • İzmir 18 °C

Adalet İlkokulu Eğitim Hayatına Başladı

Adalet İlkokulu Eğitim Hayatına Başladı
Aliağa Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü’nde eğitim hayatına başlayan Adalet İlkokulu, ceza infaz kurumlarında görev yapan personel çocukları ile bölgede ikamet eden öğrencilere hizmet veriyor.

Adalet İlkokulu Eğitim Hayatına Başladı

Aliağa Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü’nde 105 Öğrenci Eğitim Görüyor

Aliağa Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü’nde eğitim hayatına başlayan Adalet İlkokulu, ceza infaz kurumlarında görev yapan personel çocukları ile bölgede ikamet eden öğrencilere hizmet veriyor. 

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinesinde İzmir Açık Ceza İnfaz Kurumu ile İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında açılan Adalet İlkokulu, 4 derslik ve 5 öğretmen ile eğitim hayatına başladı. Okulda 74 ilkokul, 31 anasınıfı öğrencisi olmak üzere toplam 105 öğrenci eğitim görüyor.   
 
İZMİR VE ALİAĞA MÜLKİ ERKANI ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Bölgede önemli bir eksiği giderecek olan okulun açılması vesilesiyle İzmir ve Aliağa mülki erkanı okulu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Ziyarette İzmir Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre, Aliağa Kaymakamı Ömer Karaman, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, İzmir Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mustafa Gümüş, Aliağa Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet İmir, İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Mücahit Yentür, Aliağa Cezaevi Jandarma Tabur Komutanı Yarbay Nevzat Ak, Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Erdoğan Akyüz ve Aliağa Açık Ceza İnfaz Kurum Müdürü İbrahim Arlı yer aldı.  

Derslikleri ziyaret eden heyet, öğrencilerle bol bol sohbet etti. Öğrenciler ise kendilerini ziyarete gelen heyete çizdikleri resimleri hediye ettiler. 

İZMİR CUMHURİYET BAŞSAVCISI KAMİL ERKUT GÜRE, “ÇOCUKLARIMIZIN MUTLULUĞU PERSONELİMİZE DE OLUMLU YANSIYACAK”
Aliağa Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü’nün kolej havasında bir eğitim yuvasına kavuştuğunu belirten İzmir Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre, “Okulun açılmasında Aliağa Kaymakamlığı, Aliağa Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ve tüm paydaşlarımızın büyük katkıları var. Çocuklarımıza bu eğitim imkanını sağladığımız için çok mutluyuz. Çocuklarımızın mutluluğu personelimizin motivasyonuna da olumlu yansıyacak. Bunun geri dönüşlerini de almaya başladık. Çocuklarımızın bizlere hediye ettiği resimlerin hepsi mutluluğu temsil eden resimler. Bu da bizim çok hoşumuza gitti” dedi.  

// EGE BASIN GRUBU

2-adalet-ilkokulu-egitim-hayatina-basladi.jpg3-adalet-ilkokulu-egitim-hayatina-basladi.jpg1-adalet-ilkokulu-egitim-hayatina-basladi.jpg9-izmir-cumhuriyet-bassavcisi-kamil-erkut-gure.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78