• BIST 9079.97
  • Altın 2323.963
  • Dolar 32.3643
  • Euro 34.9402
  • İzmir 16 °C

Aliağa Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclisi Yapıldı

Aliağa Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclisi Yapıldı
Aliağa Belediyesi Eylül ayı olağan meclis toplantısı, meclis başkan vekili Zülküf Koçoğlu başkanlığında gerçekleştirildi.

Aliağa Belediyesi Eylül ayı olağan meclis toplantısı, meclis başkan vekili Zülküf Koçoğlu başkanlığında gerçekleştirildi. Aliağa Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan toplantının gündeminde başkanlıktan gelen önergeler ve komisyonlardan gelen raporlar yer aldı. Meclis üyelerinin görüşüne sunulan 14 madde tek tek görüşülerek oylandı.


Aliağa Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclisi Yapıldı paylaşan: egeplay

Bu kapsamda başkanlıktan gelen; 1-2-4-6 ve 10’uncu maddeler oy birliği ile imar komisyonuna havale edildi. 7-8 ve 9’uncu maddeler oy birliği ile kabul edildi. 

Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Atık Getirme Merkezi Tebliği gereğince; İlçede 31 Aralık 2016 tarihine kadar 1.Sınıf Atık Getirme Merkezi kurulması gerektiğinden,  organik evsel atıklar dışında kalan (kağıt, karton, lastik, metal cam, tekstil, piller, eski lastik, elektronik eşya vb.) atıkların toplanabilmesi faaliyeti için gerekli olan "1.Sınıf Atık Getirme Merkezi" yapılmak üzere Aliağa Belediyesine ait parsellerden birinin belirlenmesi hususunu kapsayan 3’üncü madde oy birliği ile İmar ve Çevre Sağlık Komisyonlarına havale edildi. 

Aliağa Belediye Meclisi’nin 11 Temmuz 2016 tarih ve 116 sayılı kararıyla tahsis edilen Teknik Hizmetler Sınıfı 5.Derece Mühendis kadrosuna karşılık; Celal Bayar Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü mezunu Erdal Yıldırım’ın Aliağa Belediyesi’nde tam zamanlı hizmet sözleşmesiyle çalıştırılması ve 2 bin 700 aylık net ücret ödenmesi ile yılı içinde gelecek zamların yansıtılması hususu oy birliği ile kabul edildi.

Başkanlıktan gelen önergelerin ardından Komisyonlardan Gelen Raporlar, meclis üyelerinin görüşüne sunuldu. 4 maddeden oluşan komisyon raporlarının komisyonlardan geldiği şekliyle kabulüne oy birliği ile karar verildi. / EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78