• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İzmir 18 °C

Aliağa Bu Ödülü Hak Etti

Aliağa Bu Ödülü Hak Etti
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Basketbol gönüllüleri tarafından basketbola hizmet amacıyla 1993 yılında İzmir'de kurulan ve o günden bu yana tüm Türkiye'yi kucaklayan sporcu, antrenör, yönetici, hakem ve basketbola gönül veren basketbol sevdalılarının oluşturduğ

“ALİAĞA BU ÖDÜLÜ HAK ETTİ”

BASKETBOLDA OSCALAR DAĞITILDI; ALİAĞASPOR KULÜBÜ BAŞKANI UĞUR EREN YILIN YÖNETİCİSİ ÖDÜLÜNÜ ALDI

ALİAĞASPOR KULÜBÜ BAŞKAN UĞUR EREN; “ÖDÜLÜ ALİAĞA HALKI ADINA ALDIM” 

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Basketbol gönüllüleri tarafından basketbola hizmet amacıyla 1993 yılında İzmir'de kurulan ve o günden bu yana tüm Türkiye'yi kucaklayan sporcu, antrenör, yönetici, hakem ve basketbola gönül veren basketbol sevdalılarının oluşturduğu Basketbol Adamları Derneği’nin ödüle layık gördüğü kişi ve kurumlar ödüllerini aldı. İzmir Buz Sporları Salonu’nda düzenlenen törende yılın yöneticisi seçilen Aliağaspor Kulübü Başkanı Uğur Eren ödülünü Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun elinden aldı. Başarının ödüllendirilmesinin anlamlı olduğunu ifade eden Aliağaspor Kulübü Başkanı Uğur Eren; “Bu ödül bizim daha başarılı olmamızı, başarı çıtamızı daha yukarı taşımamıza yardımcı olacak. Ödülü Aliağa halkı adına alıyorum.” Dedi.  

BAD BAŞKANI ERBOY; “BASKETBOL ADINA EN ÖNEMLİ ÖDÜL”

Basketbol Adamları Derneği Genel Başkanı Avni Erboy, yaptığı açıklamada, basketbola hizmetlerinin her alanda artarak devam edeceğini belirterek, "Basketbol dünyasına emeği geçenlerin manevi olarak ödüllendirmeyi amaçlayan, yarışma olmayıp büyük jüri ile yönetim kurulumuz tarafından verilen Basketbol Oskarları, her yıl olduğu gibi bu yıl da titiz bir çalışma sonucunda hak ettiği inananlara veriliyor. Bu yıl da, büyük jüri tarafından 125 aday arasından seçilip yönetim kurulumuzun onayıyla verilen Basketbol Oskarları'nı alanları tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz" dedi.

BAŞKAN EREN; “ALİAĞA BU ÖDÜLÜ HAK ETTİ” 

Yılın yöneticisi ödülüne layık görülen Aliağaspor Kulübü Başkanı Uğur Eren ödülün daha önce açıkladığı gibi Aliağa halkı adına aldığını belirtti. Başkan Eren ; "Basketbol oskarları"nda verilen ‘yılın yöneticisi’ ödülü daha önce açıkladığım gibi Aliağa halkı adına aldım. Çünkü bu başarının tüm kente ait olduğunu düşünüyorum. Bu ödül bizim daha başarılı olmamızı, başarı çıtamızı daha yukarı taşımamıza yardımcı olacak. Hem kulübümüz hem de Aliağa halkı adına hayırlı olmasını diliyorum. Böylesi onur verici bir ödüle layık gören basketbol adamalarına da teşekkürlerimi sunuyorum. ” dedi.

‘SPOR ŞEREF ÖDÜLÜ’ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI AZİZ KOCAOĞLU’NA

Aliağaspor kulübü Başkanı Uğur Eren’in yılın yöneticisi seçilirken “Spor Şeref Ödülü” de İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na verildi.   Basketbol Adamları Derneği Başkanı Avni Erboy, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na İzmir il, ilçe ve beldelere yaptığı çok amaçlı spor salonları ile amatör spora katkısı nedeniyle öneriler doğrultusunda yönetim kurulu kararıyla “Spor Şeref Ödülü” verdiklerini, “Spora Hizmet Ödülleri”ni ise, sporun içinde olup sürekli sahne arkasında kalmayı tercih eden ancak katkıları büyük olan kişi veya kuruluşlara verildiğini açıkladı.

ÖDÜLE HAK KAZANANLAR

Spor Şeref Ödülü: Aziz Kocaoğlu

Onur Ödülü: Erdoğan Arıpınar

Jüri Özel Ödülü: Tuncay Özilhan (Anadolu Efes)

Yılın Takımı: Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı

Yılın Antrenörü: Ergin Ataman

Yılın Oyuncusu: Barış Ermiş

Yılın Basketbol Yazarı: Gürkan Ertaç (Yeni Asır Gazetesi)

ve Kaan Kural (Vatan Gazetesi)

Yılın Basketbol Sunucusu: İsmail Şenol (NTV)

Yılın Yöneticisi: Uğur Eren (Aliağaspor Kulübü Başkanı)

Spora katkı ödülleri: Serpil Baran (İBŞB Genel Sekreter Yrd.), Şahin Kömürcü (Ragbi Federasyon Başkanı), Murat Özel (İBŞB Kültür ve Spor Daire Başkanı), Salih Hızlı (Akhisar Belediye Başkanı) Birtan Taşkınlar (Akhisar Ramiz Köfte Yöneticisi)”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78