• BIST 9679.8
  • Altın 2485.362
  • Dolar 32.4206
  • Euro 34.4279
  • İzmir 18 °C
» »

Aliağa’da Atatürk Kupası Sahibini Buldu

Aliağa’da Atatürk Kupası Sahibini Buldu
Yeniçeriler Taraftar Derneği tarafından düzenlenen

Yeniçeriler Taraftar Derneği tarafından düzenlenen “Aliağa 3. Geleneksel Gençlik Turnuvası Atatürk Kupası” oynanan final maçları ile sona erdi.

Turnuvanın final maçında Üstay F.C’yi 5-3’lük skorla mağlup eden Ege Hakan Atatürk Kupası’nın sahibi oldu. Fenerbahçeliler Derneği’ni 6-5 mağlup eden Westchem Yeni Şakran takımı ise turnuvayı 3’üncü olarak tamamladı.

Merkez halı sahada organize edilen ve 23 takımın katılım sağladığı turnuvanın sonunda ilk dörde giren takımlar için kupa töreni düzenlendi. Yoğun katlımla gerçekleştirilen kupa törenine Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmedali Özkurt, Aliağa Belediyesi Sosyal, Kültürel ve İdari İşler Müdürü Ali Osman Karatekin, Aliağaspor FK Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Şimşek, Aliağaspor Takım Sorumlusu Bilal Özkurt, Teknik Sorumlu Polat Çetin ve çok sayıda futbol sever katıldı. 

TURNUVA 3’ÜNCÜSÜ WESTCHEM YENİ ŞAKRAN

Final gecesinin açılış maçı Fenerbahçeliler Derneği ile Westchem Yeni Şakran takımı arasında oynanan üçüncülük karşılaşması ile başladı. Karşılamanın para atışını Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar yaptı. Tam 11 golün atıldığı karşılaşma Westchem Yeni Şakran’ın 6-5’lik üstünlüğü ile sona erdi.

ATATÜRK KUPASININ SAHİBİ EGE HAKAN TAKIMI OLDU

Final maçında ise Üstay F.C ile Ege Hakan kozlarını paylaştı. Son dakikasına kadar heyecan dolu geçen karşılaşma nefesleri kesti. Futbolcuların kazanma hırsları ve mücadele ruhları profesyonelleri aratmadı. Taraftar desteğini de arkasına alan Ege Hakan, Üstay F.C’yi 5-3’lük skorla mağlup ederek kupaya uzandı.

Final karşılaşmaları sonrasında turnuvada ilk dörde giren takımlar için kupa töreni düzenlendi. Turnuvayı şampiyon olarak tamamlayan ve Atatürk Kupası’nın sahibi olan Ege Hakan takımı kupasını Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın elinden aldı.

EGE HAKAN TAKIMININ KAPTANI AYDIN ÇETİN: “PROFESYONELCE BİR TURNUVA OLDU”

Atatürk Kupası’nın sahibi olan Ege Hakan Takımının kaptanı Aydın Çetin, “Çok çekişmeli ve profesyonelce bir turnuva oldu. Turnuvaya katılan tüm takımları kutluyorum. Çok iyi mücadele ederek kupayı kaldırmayı hak etmiştik. Organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

TURNUVANIN ENLERİ SEÇİLDİ

270 sporcunun katıldığı turnuvada enler de seçildi. Yapılan oylamaya göre turnuvanın en renkli takımı Sivas Beydili, en sürpriz takımı Sport House ve en çentilmen takımı ise Körfez Gurme seçildi. Turnuvanın enleri seçilen takımlara plaketleri katılımcılar tarafından verildi. Turnuvanın final gecesi sevinç gösterileri ve çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.

İzlenme: 6043
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu videoya henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78