• BIST 8762.55
  • Altın 2234.833
  • Dolar 32.3364
  • Euro 35.1115
  • İzmir 14 °C

Aliağa’da İlköğretim Haftası Coşkuyla Kutlandı

Aliağa’da İlköğretim Haftası Coşkuyla Kutlandı
Aliağa’da ‘İlköğretim Haftası’ gerçekleştirilen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Aliağa’da İlköğretim Haftası Coşkuyla Kutlandı

Aliağa’da ‘İlköğretim Haftası’ gerçekleştirilen çeşitli etkinliklerle kutlandı. 

Cumhuriyet Meydanı´nda Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Erdoğan Akyüz’ün Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başlayan etkinlikler Namık Kemal İlköğretim Okulu’nda düzenlenen programla devam etti.

Namık Kemal İlköğretim Okulu’nda gerçekleştirilen programa Aliağa Kaymakamı Ömer Karaman, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yusuf Can Gökgöz, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu, siyasi parti temsilcileri, kurum amirleri, öğretmenler ve veliler katıldı. 

Programda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşmasını yapan Namık Kemal İlköğretim Okul Müdürü Hasan Özkahraman, geleceğin teminatı, taze fidanlara ilk can suyu olarak eğitimin verileceği ilköğretim haftasına erişmenin mutluluğu ve heyecanı içinde olduklarını söyledi. 

ALİAĞA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ DR. ERDOĞAN AKYÜZ, “SEVGİLİ YAVRULARINIZI HİÇBİR AYRIM GÖZETMEKSİZİN EĞİTEBİLMEK ÖNCELİKLİ HEDEFİMİZDİR”
Toplumun eğitime katılımını artırmada, öğretimde farkındalık oluşturmada herkese büyük sorumluluk düştüğünü belirten Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Erdoğan Akyüz, “Değerli velilerimiz; Bize emanet ettiğiniz, canınızdan çok sevdiğiniz sevgili yavrularınızı bu çatı altında hiçbir ayrım gözetmeksizin eğitebilmek öncelikli hedefimizdir. Yüreğimizdeki sevgiyi, belleğimizdeki bilgiyi, kişiliğimizdeki çizgiyi onlarla paylaşacağımızdan emin olabilirsiniz” dedi. 

KAYMAKAM ÖMER KARAMAN, “ÖĞRENCİLERİMİZ GERÇEK YUVALARINA KAVUŞMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYOR”
Aliağa’nın bölgesinde hızla büyüyen bir ilçe olduğunu bu nedenle de eğitim ve öğretimin öncelikleri olduğunu ifade eden Aliağa Kaymakamı Ömer Karaman, “Aliağa’daki eğitim öğretim çıtasını yükseğe çıkarmak adına çalışmalarımızı her geçen gün artırıyoruz. Pandemi sonrası öğrencilerimiz gerçek yuvalarına, eğitim yuvalarına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Öğretmen, öğrenci ve velinin içinde olduğu eğitim verimi daha da artıracaktır” dedi. 

ŞİİRLER OKUNDU, FOLKLÖR GÖSTERİLERİ BEĞENİ TOPLADI
Günün anlam ve önemine ilişkin yapılan konuşmaların ardından Namık Kemal İlkokulu öğrencilerinden Kaan Efe Şahin ‘Okulumuz’, Ada Sude Kızılyel ‘İlköğretim Haftası’, Nisa Ay ‘Açıldı Okulumuz’ adlı şiirlerini okudular. TOKİ İlkokulu öğrencileri ve Aliağa Tüpraş Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen folklör gösterileri izleyenlerin beğenisini topladı. İlköğretim haftası kutlama programı katılımcıların sınıf ziyaretleri ile son buldu.

// EGE BASIN GRUBU

2-aliaga’da-ilkogretim-haftasi-coskuyla-kutlandi.jpg3-aliaga’da-ilkogretim-haftasi-coskuyla-kutlandi-(2).jpg3-aliaga’da-ilkogretim-haftasi-coskuyla-kutlandi.jpg18-aliaga’da-ilkogretim-haftasi-coskuyla-kutlandi.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78