• BIST 8718.11
  • Altın 2247.195
  • Dolar 32.3335
  • Euro 35.1971
  • İzmir 7 °C
» »

Aliağalılar Depremzedeler İçin Seferber Oldu

Aliağalılar Depremzedeler İçin Seferber Oldu
Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremlerin ardından Aliağalılar, bölgedeki depremzedeler için seferber oldu.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremlerin ardından Aliağalılar, bölgedeki depremzedeler için seferber oldu. Depremin yaralarını sarmak için tek yürek olan Aliağalılar tarafından toplanan yardımların ilk kısmı, beş tır ile deprem bölgelerine ulaştırılmak üzere yola çıktı.

Yaşanan acı depremin ardından İzmir Valiliği koordinesinde Aliağa Kaymakamlığı ve Aliağa Belediyesi iş birliğiyle başlatılan yardım kampanyasına Aliağalılar büyük bir duyarlılık örneği gösterdi. Aliağalı vatandaşlar yardım kampanyasının başlatılmasıyla birlikte depremzedeler için yardıma koştu. Vatandaşlar getirdikleri Kışlık Kıyafet (bot, polar, mont, yün çorap, atkı, eldiven), Çocuklar İçin (çocuk bezi, mama, bot, polar, mont, yün çorap, atkı, eldiven), Tuvalet Kağıdı, Kağıt Havlu, Islak Mendil, Battaniye, Isıtıcı (soba, elektrikli ısıtıcı, cep ısıtıcısı v.s.), Çadır, Mat, El Feneri, Uyku Tulumu, Kadın Hijyen Seti, Powerbank gibi acil ihtiyaç ürünlerini Aliağa Gençlik Merkezi, Yeni Mahalle Lojistik Merkezi, Şakran Hizmet Birimi ve Helvacı Hizmet Birimleri’ne teslim etti. Aliağa Gençlik Merkezi’nde toplanan acil ihtiyaç ürünleri belediye ekiplerince düzenli bir şekilde paketlendikten sonra tırlara yüklendi.

Yardım tırları, Aliağa Kaymakamı Zekeriya Güney, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, belediye ekipleri ve vatandaşlarca Aliağa Gençlik Merkezi önünden deprem bölgesine uğurlandı. Depremzedeler için büyük bir birlik ve beraberlik örneği sergileyen Aliağalılar devam eden yardım kampanyası kapsamında acil ihtiyaç ürünlerini Aliağa Gençlik Merkezi, Yeni Mahalle Lojistik Merkezi, Şakran Hizmet Birimi ve Helvacı Hizmet Birimleri’ne ulaştırabilirler.

İzlenme: 7502
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu videoya henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78