• BIST 9774
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İzmir 18 °C

Aliağaspor başarıyı Tescilledi

Aliağaspor başarıyı Tescilledi
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ BASIN BÜLTENİ / Son yıllarda futbolda önemli atılımlar gerçekleştiren Aliağaspor başarılı sonuçlar almaya devam ediyor. Normal sezonu ikinci sırada tamamlayarak Türkiye şampiyonasına gidebilmek için play-of maçları oynamaya hak kaz

FUTBOLDA BİR ALİAĞASPOR BAŞARISI DAHA

ALİAĞASPOR U15 FİNALİ KAZANDI, ADINI TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA YAZDIRDI.

PLAY OFF FİNALİNDE BORNOVA BELEDİYESPOR’U 3-1 MAĞLUP EDEN ALİAĞASPOR U-15 FUTBOL TAKIMI TÜRKİYE ŞAMPİYONASI FİNALLERİNE GİDİYOR

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ BASIN BÜLTENİ / Son yıllarda futbolda önemli atılımlar gerçekleştiren Aliağaspor başarılı sonuçlar almaya devam ediyor. Normal sezonu ikinci sırada tamamlayarak Türkiye şampiyonasına gidebilmek için play-of maçları oynamaya hak kazanan Aliağaspor U15 takımı finalde Bornova Belediyespor’u 3-1 yenerek adını Türkiye şampiyonasına yazdırdı.

GOLLER İNANÇ VE ALİCAN’DAN

Play-of ilk maçında Torbalıspor’u 4-0 yenerek finale çıkan yeşil beyazlılar final maçında Bornova Belediyespor’u rahat geçti. Bostanlı standında karşılaştığı rakibi karşısında ilk yarıda Alican ve İnanç’ın golleriyle 2-0 öne geçen ve ilk yarıyı 2-1 önde kapayan yeşil beyazlı ekip ikinci yarının ortalarında Alican’ın ayağından bir gol daha bularak maçı 3-1 kazandı. Bu sonuçla Aliağaspor U15 takımı Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazandı. Türkiye şampiyonasında İzmir’i temsil edecek dört takımdan biri olacak Aliağaspor’un rakipleri ilerleyen günlerde belli olacak.

ALPER PEKER: “BU BAŞARI HEPİMİZİN”

Sezon başında ortaya koydukları hedeflere bir bir ulaştıklarını belirten takımın antrenörü Alper Peker; “ Oyuncularımı tebrik ediyorum. Çok iyi maç çıkardılar. Ayağa oynayarak rakibimizi çözdük. İstediğimiz oyunu sahaya yansıttık ve finalde net bir skorla rakibimizi geçerek Türkiye şampiyonasına gitmeye hak kazandık. Bu başarı hepimizin, başta belediye başkanımız sayın Turgut Oğuz olmak üzere, kulüp başkanımız Uğur Eren ve yönetim kuruluna, çocuklarımıza ve ailelerine, antrenörlerimize katkı koyan herkese çok teşekkür ederim. Sezon öncesi öncelikli hedefimiz play-oflara kalmaktı. Önce bunu başardık, ardından play-ofları geçerek Türkiye şampiyonasına gitmeye hak kazandık. Sezon başı ortaya koyduğumuz hedeflere bir bir ulaşıyoruz. Türkiye şampiyonasında da Aliağaspor’u en iyi şekilde temsil edeceğiz.” dedi. 

ALİAĞASPOR KULÜBÜ BAŞKANI UĞUR EREN “GENÇLERİMİZLE GURUR DUYUYORUZ” Aliağaspor Kulübü Başkanı Uğur Eren de başarılarından dolayı oyuncuları ve teknik kadroyu kutladı.   Kulüp olarak birçok branşta gençlere kucak açtıklarını disiplinli ve programlı çalışmayla başarının geldiğini ifade etti. Eren; “U15 takımımızın başarısıyla gurur duyuyoruz. Son yıllarda futbola önemli yatırımlar yaptık. Karşılığını yavaş yavaş alıyoruz. Altyapıdan çok yetenekli oyuncular var. Planlı programlı ve disiplinli bir şekilde çalışarak önemli başarılar elde ediyorlar. Genç oyuncularımız Türkiye şampiyonasında da hem kulübümüzü hem de kentimizi en iyi şekilde temsil edecektir. Bundan hiç şüphem yok. Oyuncuları ve teknik kadroyu tebrik ediyorum.” dedi. 

 


 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78