• BIST 8718.11
  • Altın 2246.949
  • Dolar 32.3335
  • Euro 35.1933
  • İzmir 7 °C
» »

Başkan Akpınar’a Anlamlı Ödül

Başkan Akpınar’a Anlamlı Ödül
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, hayata geçirdiği örnek yatırımlar ve her kesime dokunan projeleriyle “Rotary Meslek Hizmet Ödülü”ne layık görüldü

BAŞKAN AKPINAR’A ANLAMLI ÖDÜL 
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, hayata geçirdiği örnek yatırımlar ve her kesime dokunan projeleriyle “Rotary Meslek Hizmet Ödülü”ne layık görüldü. İzmir Efes Rotary Kulübü’nün verdiği ödül, törenle Rotary 2440. Bölge Guvernörü Lütfi Demir tarafından Başkan Akpınar’a takdim edildi. 

GELENEKSEL TÖREN 
Başkan Akpınar’ın eşi Zehra Akpınar ile katıldığı törende; Rotary Kulüplerden Sorumlu Bölge Sekreteri Tamer Hepagir, Rotary Bölge Kültür Sanat Komite Başkanı Metin Hepyükselen ve Orkestra Şefi Hakan Şensoy da yer aldı. Geleneksel hale gelen ve mesleğinde önemli başarılara imza atmış kişilere verilen ödül, bu yıl Başkan Akpınar ile birlikte Bale Sanatçısı Banu Dağcıoğlu Türkeli ve Seramik Sanatçısı Verda Sipahi’ye de sunuldu. 

KARŞIYAKALILAR ADINA ALDI 
Bu önemli ödüle layık görülmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “İzmir Efes Rotary Kulübü tarafından verilen Meslek Hizmet Ödülü’nü, tüm Karşıyakalılar adına alıyorum. Dün olduğu gibi, bugün ve yarın da kentimiz ve halkımız için çalışmaya devam edeceğiz” dedi. 

KENTE HİZMET, TOPLUMA KATKI 
Rotary 2440. Bölge Guvernörü Lütfi Demir de kente olan üstün hizmetleri ve topluma sunduğu katkılar nedeniyle Başkan Akpınar’a bu ödülü verdiklerini belirterek, başarılı çalışmalarının devamını diledi.

İzlenme: 8855
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu videoya henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78