• BIST 8762.55
  • Altın 2234.833
  • Dolar 32.3364
  • Euro 35.1115
  • İzmir 14 °C

EBSO Başkanı Yorgancılar’dan ALTO’ya Ziyaret

EBSO Başkanı Yorgancılar’dan ALTO’ya Ziyaret
TOBB Yönetim Kurulu Başkan Vekili, Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar Aliağa Ticaret Odası’nı ziyaret etti.

EBSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI ENDER YORGANCILAR’DAN ALİAĞA TİCARET ODASI’NA ZİYARET

TOBB Yönetim Kurulu Başkan Vekili, Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar Aliağa Ticaret Odası’nı ziyaret etti.

TOBB Yönetim Kurulu Başkan Vekili, EBSO Başkanı Ender Yorgancılar, EBSO Yönetim Kurulu Üyesi Eyüp Sevimli, TOBB Borsalar Müdürü Muhibbet Uludoğan ve EBSO Genel Sekreter Yardımcısı Emel Tonbul ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, Yönetim Kurulu Üyeleri Kamer Karaman ve Şenol Dönmez ile Genel Sekreter Takdir Yarış tarafından ağırlandı.

Ziyarette Aliağa’nın genel durumu değerlendirilerek Aliağa’daki yatırımlar ve sektör sorunları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Bununla birlikte MEYBEM hakkında fikir alışverişi yapıldı. EBSO Başkanı Yorgancılar, mesleki yeterlilik belgesi ve MEYBEM hakkında bilgilendirmede bulunarak, Aliağa Ticaret Odası’nın da bu konuda ki eğitimlerde öncü olduğunu, başarılı çalışmalar gerçekleştiğini ve tebrik ettiğini söyledi.

Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka ise, Denetimlerde ve iş kazaları gibi istenmeyen durumlarda zor durumda kalınmaması ve mağduriyet yaşanmaması için mesleki yeterlilik belgelerinin ivedilikle alınması gerektiğini vurgulayarak, “Mesleki yeterlilik belgesinin, meslek sahiplerine özellikle iş güvenliği ve meslek niteliklerinin gelişmesi açısından önemli yararlar sağlayacağını söyledi. / EGE BASIN GRUBU

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78