• BIST 8718.11
  • Altın 2247.714
  • Dolar 32.332
  • Euro 35.1694
  • İzmir 8 °C
» »

“GARİP BÜLBÜL NEŞET ERTAŞ”ın Oyuncu Kadrosu Belli Oldu

“GARİP BÜLBÜL NEŞET ERTAŞ”ın Oyuncu Kadrosu Belli Oldu
“Ayla”, “Müslüm”, “Naim" gibi iz bırakan yapımlara imza atarak Türkiye sinemasında yeni bir dönem başlatan Dijital Sanatlar, yine çok özel bir ismin, saz ve söz ustası Neşet Ertaş’ın yaşam öyküsünü beyazperdeye taşıyor.

“Ayla”, “Müslüm”, “Naim" gibi iz bırakan yapımlara imza atarak Türkiye sinemasında yeni bir dönem başlatan Dijital Sanatlar, yine çok özel bir ismin, saz ve söz ustası Neşet Ertaş’ın yaşam öyküsünü beyazperdeye taşıyor. Sanatçının hayatına saygı duruşu niteliğindeki “Garip Bülbül Neşet Ertaş” filminin oyuncu kadrosu açıklandı. . 
Türkiye sinemasında art arda çektiği gerçek hayat hikayeleriyle milat kabul edilen birbirinden başarılı filmlere imza atan Dijital Sanatlar, bu kez büyük usta Neşet Ertaş’ın hayatını “Garip Bülbül Neşet Ertaş” ismiyle sinemanın büyüsüyle buluşturmaya hazırlanıyor. Prof. Dr. Erol Parlak’ın aynı isimli kitabından uyarlanan Fulya Özcan ve Mert Dikmen’in senaryosunu yazdığı, müzik direktörlüğünü Yıldıray Gürgen’in üstleneceği filmi Ömer Faruk Sorak ve Berker Berki yönetiyor. İstanbul, Ankara, Kırşehir ve Almanya’da çekilecek filmin Görüntü Yönetmeni Jean Paul Seresin, Kostüm Tasarım Sorumlusu Baran Uğurlu.  
Abdal kültürünün en önemli temsilcilerinden Neşet Ertaş’ın hayatına saygı duruşu niteliği taşıyan, okuma provalarıyla birlikte ön hazırlıkları tamamlanan film, 27 Haziran Pazartesi günü ‘motor’ diyecek. 

Yıldız Yağmuru

“Garip Bülbül Neşet Ertaş”, birbirinden değerli oyuncularıyla da dikkat çekiyor. Yılın merakla beklenen filminde Neşet Ertaş’ı Ramazan Bağgül, gençliğini Bektaş Dolu canlandırırken başarılı müzisyen Zara, Neşet Ertaş’ın annesi rolünü üstlenecek. Filmin sürprizlerinden birisi de Timuçin Esen’i Müslüm Gürses rolünde yeniden izleme fırsatı bulmamız.
“Garip Bülbül Neşet Ertaş”ın yıldızları bir araya getiren kadrosunda ayrıca; Melisa Aslı Pamuk, Yüsra Geyik, Toygan Avanoğlu, Serkan Köksal, Selin Genç, Rüzgar Aksoy, Ayça Damgacı, Bahtiyar Engin, Caner Kurtaran, Yiğit Mahzuni, Celal Öztürk, Gözde Kansu, Renan Bilek,  Cemal Toktaş, Atay Yıldız, Cansu Fırıncı, Kemal Başar, Mehmet Esen, Ali Tutal, Erhan Uslu, İmren Çapanoğlu, Ersin Faikzade, Cenk Gürpınar, Hasan Ali Mete, Halil İbrahim Kalaycıoğlu, Erkan Kolçak Köstendil, Doğan Tokel, Asaf Doğan, Ayhan Pekbilgin bulunuyor. Onur Efe Şahin ise Neşat Ertaş’ın çocukluğunu oynayacak. Film, CGV Mars Dağıtım aracılığıyla 23 Aralık 2022’de tüm Türkiye’de vizyona girecek. 

İzlenme: 7465
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu videoya henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78