• BIST 9079.97
  • Altın 2323.551
  • Dolar 32.3392
  • Euro 34.9657
  • İzmir 16 °C
» »

Gönülden Gönüle Giden Her Yolda Varız!

Gönülden Gönüle Giden Her Yolda Varız!
Aras Kargo CEO’su Evrim Aras’ın seslendirdiği Aras Kargo reklam filmi izleyiciden tam not aldı.

ARAS KARGO’NUN YENİ REKLAM FİLMİNDE EVRİM ARAS’TAN GÖNÜL DAĞI YORUMU

 

Aras Kargo CEO’su Evrim Aras’ın müziğini ve dış sesini seslendirdiği Aras Kargo reklam filmi izleyiciden tam not aldı. Aras Kargo çalışanları ve yerel halkın rol aldığı reklam filminde, Evrim Aras Neşet Ertaş’ın Gönül Dağı parçasını yorumladı.

Aras Kargo’nun “Gönülden gönüle giden her yolda varız. Biz, her gün daha iyisi olmak için tutkuyla çalışan Araslarız” sloganıyla hazırlanan yeni reklam filmi izleyiciyle buluştu. Reklam müziği olarak kullanılan Neşet Ertaş’ın Gönül Dağı parçasını da Aras Kargo CEO’su Evrim Aras seslendirdi.  Müzik olarak Gönül Dağı türküsünün seçilmesinin nedeni ise, gönülden gönüle gidilen yolda hedefin Gönül dağının zirvesi yani gönüllerin markası olmak olduğunu vurgulamak.

Reklam filminin müziğini seslendirmiş olmaktan duyduğu heyecanı dile getiren Aras Kargo CEO’su Evrim Aras,  “Profesyonel bir cast ekibi ile çalışmaktansa, Aras Kargoya gönül vermiş çalışanlarımızla ve yerel halkla birlikte filmimizin duygusal havasına uygun daha sıcak daha samimi bir ruh yakalamış olduk. Ben de aynı samimiyet ve heyecanla türküyü seslendirdim. Eminim bu güzel enerji seyirciye de geçecek” dedi.

Yönetmenliğini Devrim Erdoğan’ın yaptığı ve sadece Aras Kargo çalışanları ile yerel halkın rol aldığı reklam filminin müziği Neşet Ertaş'a, düzenlemesi ise Mehmet Can Erdoğan’a ait.

ÇEKİMLER İÇİN 30 KİŞİLİK EKİP, 1200 KM YOL KAT ETTİ

Reklam filminin çekimleri, INDIE İstanbul ve Öteki Film birlikteliği ile 1 haftalık hazırlığın ardından 3 gün boyunca Antalya'nın Kaş, Finike, Elmalı, Korkuteli, Manavgat Akseki, İbradı ilçelerinde ve İkitelli’deki Aras Kargo Transfer Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Hazırlık sürecinde, yaklaşık 30 kişilik bir ekiple ortalama 1200 km yol kat edilen çekimlerde, ayrıca SkyPro kullanıldı ve 3 gün boyunca toplamda 250 dakika havadan çekim yapıldı.

İzlenme: 9125
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu videoya henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78