• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İzmir 14 °C

Özcan Durmaz'ı ALKIŞLIYORUZ

Özcan Durmaz'ı ALKIŞLIYORUZ
Aliağa’da yenileme ve düzenleme çalışmaları yılan hikâyesine dönen İnönü Caddesi ilçede tartışmaları da beraberinde getirdi.
AYDEMİR: ÖZCAN DURMAZ’I ALKIŞLIYORUM 
 
Aliağa’da yenileme ve düzenleme çalışmaları yılan hikâyesine dönen İnönü Caddesi ilçede tartışmaları da beraberinde getirdi. 
 
Kötü hava şartlarından dolayı yapımı sürekli ertelenen İnönü Caddesinde çalışmalar kaldığı yerden devam ediyor.  
 
Yürütülen çalışmaların MHP’li Aliağa Belediyesi ile CHP’li İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin iş birliğinde yapılması halk nezdinde taktir toplarken her iki siyasi Parti’nin İlçe Başkanları arasında yaşanan ihtilaf şaşkınlığa neden oldu.
Sosyal medyada CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz ile MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdürrahim Aydemir arasında yaşanan atışma ilçenin gündemine oturdu.
 
CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz’ın kişisel sosyal medya hesabından;  “İnönü caddesinde Aliağa Belediyesinin yağmur suyu tahliye kanalları yapımı sürüyor. Alt yapı işlerinin tamamlandığı kesimlerde ise asfalt kaplama işine büyükşehir ekiplerimizce başlanıyor. En kısa zamanda tamamı bitirilecek. Hizmetler için büyükşehir başkanımız Sayın Aziz Kocaoğlu’na teşekkür ederiz”  ifadelerini yayınlaması, MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdürrahim Aydemir’i adeta ateşledi. 
 
CHP’li Durmaz’ın seçim öncesinde kelime oyunlarıyla kamuoyunu yanıltmaya ve partisine oy devşirmeye çalıştığını öne süren MHP’li Aydemir’den Özcan Durmaz’a cevap gecikmedi. 
 
CHP’li Durmaz’a sosyal medya hesabından açık gönderme yapan Abdürrahim Aydemir, “Bırak Büyükşehir ve Aliağa belediyesi birbirlerinin eksiklerini kapatarak uyum içerisinde çalışmaya devam etsinler. Sonuçta kazanan Aliağa, kazanan millet olacak. Hizmete siyasetini bulaştırma. Aliağa halkı adına senin kısır siyasetini alkışlıyorum” diyerek, CHP’li Durmaz’ı etik siyaset yapmaya davet etti. 
 
DUBLE PES DOĞRUSU 
MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdürrahim Aydemir, sosyal medya üzerinden CHP’li Durmaz’a atfen  yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: “Sayın Özcan Durmaz; 2 ay önce sizi Tüpraş İnönü caddesindeki yapım işleri ile ilgili siyaseten aradım. Dedim ki; ‘Özcan bey bu yolun yapımı çok yavaş gidiyor, biran önce görüşseniz de hızlansa. Bu olay Aliağa Belediyemize de sıkıntı veriyor şikayetler çoğaldı’, ‘Tamam’ dediniz. 2 ay geçti, ortada yine hiçbir şey yok. Artık millet gına getirince Aliağa belediyesi hiç işi olmasa da 14 aydır Büyükşehir Belediye Başkanı ile uyumlu çalışmasına bir yenisini ekleyerek Altyapı borularını döşemeye başladı, makina ekipman kiralayıp büyükşehir destek çıkmaya çalışıyor. İki belediye zaten karşılıklı olarak birbirlerinin eksiklerini kapatarak hizmet etmeye çalışırken, sen kalkıyorsun seçime 3 gün kala 2 aydır sustuğun yerle ilgili açıklama yapıyorsun. Açıklamanda da uyanıklık yapıp sanki Aliağa belediyesi altyapıyı geciktiriyormuş onlar bitirdikçe biz asfalt yapmaya başlıyoruz tarzına giriyorsun.Pes doğrusu.Hatta duble pes.Ayrıca yapımı biten İzmir caddesi, Şehit Fırat Parkı, Aliağa Şehitliği gibi açılışlarımızı sırf seçim öncesi vatandaşımız yanlış anlamasın diye, efendiliğinden bekleyen Serkan Başkana yardımlarından dolayı bir teşekkür bile etmiyorsun.Serkan Acar her yapılan hizmette katkı sağlayan tüm kesimlere delikanlı gibi teşekkürünü ediyor.Allah'a şükür siyasi edebimiz bize bunu öğretti.Şimdi son sözümüz şu olsun.Lütfen yapılan hizmetlerin aksamaması için sen bu işlere karışma.Bırak Büyükşehir ve Aliağa belediyesi birbirlerinin eksiklerini kapatarak uyum içerisinde çalışmaya devam etsinler. Sonuçta kazanan Aliağa, kazanan Millet olacak. siyasetini bulaştırma hizmete. Aliağa halkı adına Kısır siyasetini alkışlıyorum” 
 
MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdürrahim Aydemir’in kullandığı bu ifadeler kamuoyunda büyük yankı uyandırırken,  CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz’ın Aydemir’e ne yanıt vereceği merak konusu oldu. 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78