• BIST 9888.54
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İzmir 23 °C

THK Aliağa'dan Havacılık Gezisi

THK Aliağa'dan Havacılık Gezisi
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Türk hava Kurumu Aliağa Şubesi Çiğli 2.ana jet üs komutanlığına gezi düzenledi. THK Aliağa Genç Kanatların katılımıyla gerçekleşen bu geziye THK Menemen Genç Kanatlarda eşlik etti.

THK ALİAĞA GENÇ KANATLARA  HAVACILIK GEZİSİ

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Türk hava Kurumu Aliağa Şubesi  Çiğli 2.ana jet üs komutanlığına gezi düzenledi. THK Aliağa Genç Kanatların katılımıyla gerçekleşen bu geziye THK Menemen Genç Kanatlarda eşlik etti.

2’nci ana jet üssünden bir mihmandar eşliğinde üssü gezen gençler önce müzeyle geziye başladı. Müzede Hava Kuvvetlerinin 100. Yıl gösterisiyle ilgili sunum izleyen gençler müzenin içerisini gezerek havacılıkla ilgili bilgiler aldılar.Daha sonra uçak hangarlarını ve helikopterleri yakından gören gençler komutanlara merak ettikleri soruları yönelttiler.

THK Menemen Şubesiyle ortaklaşa düzenlenen gezide her iki şubenin genç kanatları birbirlerini daha iyi tanıma fırsatı bularak birbirleriyle kaynaştılar.

Bu tür gezilerin gençlerin ufuklarını açmak için çok faydalı olduğunu söyleyen Şube Başkanı Sevil Köse, ilçemizden havacıkla uğraşan hedeflerini gökyüzüne diken gençlerin olmasından çok memnun olduğun u ifade etti.

Şube Saymanı ve ayrıca Model Uçak Rehber Öğretmenlik yapan Seval DEMİR’de,  havacılıkla ilgili faaliyetlerini yıl içerisinde Okullarda verilen ücretsiz model uçak  kurslarıyla devam ettiğini, böyle bir geziyle de  THK Aliağa Genç Kanatların havacılığı daha iyi tanımalarına sağladığını ifade etti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78