• BIST 9079.97
  • Altın 2323.892
  • Dolar 32.355
  • Euro 34.922
  • İzmir 14 °C

Türk yapımı jantlar...

Türk yapımı jantlar...
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber/ Otomobillere daha estetik bir görüntü sağlama özelliğiyle araba tutkunlarının vazgeçilmezi olan jantlar, trafik kazalarında maddi ve manevi hasarların en
TÜRK YAPIMI BU JANTLARLA CAN ve MAL KAYBI EN AZA İNİYOR
 
Otomobillere daha estetik bir görüntü sağlama özelliğiyle araba tutkunlarının vazgeçilmezi olan jantlar, trafik kazalarında maddi ve manevi hasarların en aza indirilmesinde büyük rol oynuyor.
 
Doğru ve efektif tasarlandığında otomobillerin sürüş özelliklerini olumlu yönde değiştiren jantların yapımındakullanılan malzeme büyük önem taşıyor. Malzemenin kalitesi özeljant dizaynı ile birleştiğindeise otomobillerin yol tutuşunu ve performansını önemli ölçüde etkiliyor. Avrupa’nın ve Asya’nın ilk ve tek kişiye özel jant üreticisi olan GYR WHEELS LuxuryAlloys; ürünlerini F 16 uçaklarının imalatında kullanılan malzeme ile hazırlıyor ve kazalarda oluşabilecek hasarların minimuma inmesine destek sağlıyor. Güvenliğin yanı sıra görselliğinde ön plana çıktığı jantlarıntasarımlarını ise kişilerden gelen özel talepler belirliyor. Dünya normlarının çok üzerinde bulunan Türk Standartları Enstitüsü’nün (TSE) onayıyla üretilen GYR jantlar hava kaçağı,viraj, yorulma ve darbe testi gibi birçok özel testten geçiyor.
 
GYR WHEELS LuxuryAlloys’a gelen jant taleplerinde bakılan ilk unsur otomobilin motor gücü, ağırlığı ve büyüklüğü oluyor. Bu ölçüler alındıktan sonra kişinin istediği model doğrultusunda otomobile uygun olan tasarım hazırlanıyor. Kişiler janta bazen isimlerini yazdırmak istiyor, bazen de jantın altın kaplama olmasını talep ediyor. Dubai ve Los Angeles’tan gelen “Rulet Jant” talebi ise GYR WHELLS’e gelebilecek her türlü talebin güvenlik koşulları dâhilinde hayata geçirilebileceğinin bir göstergesi. Adeta jantta lüksü sunan GYR WHEELS çapı 19 inçten, 24 inçe; genişliği 8,5 inçten 12 inçe kadar tümtüketicilerin isteklerine cevap verebiliyor.Üstün uçak teknolojisinde (F 16 uçaklarının yapımında) kullanılan 6061-T6 ısıl işlemli ekstrüzyon alüminyum ise kazalarda oluşabilecek hasarları minimuma inmesine destek sağlıyor. Lastiğin ve aracın adeta fizibilitesini yapan marka, tasarımlarda jantın kullanılacak lastikle uyumlu olması, jant genişliği ve çapının lastiğin ebatlarına uyması, ayrıca bijonların da araçla uyumlu olması vb. unsurlara titizlikle dikkat ediyor.
 
El Yapımı Jantlardan, Büyük Mücevher Jantlara
GYR WHEELS LuxuryAlloysDizaynır’ı Recep Küçükhüseyin: “2013 yılından günümüze Avrupa ve Asya’da bir ilk olarak kişiye özel forget jant imalatı yapıyoruz. Jantlarda kullanılan standart malzemelerin aksine, En iyi ürünü sunabilmek için en iyi malzeme olan 6061-T6 ısıl işlemli ekstrüzyon alüminyum kullanıyoruz. Bu alüminyum alışım, jantlarımızda mümkün olan en hafif ağırlığı ve maksimum bütünlüğü sağlıyor. Aracın zarif ve estetik görünmesine katkı sağlayan jantlar, aslında aracın zeminden gelebilecek darbelerini esneyerek yumuşatan ve aracın zarar görmesini engelleyen bir unsur olduğunu unutmayalım. Ayrıca temel olarak jantlar lastiklerin ve balataların daha dayanıklı ve uzun soluklu kullanılmasını da sağlar. Özellikle farklı segmentlerde araçlara özel tasarlanan jantlar,araçların yolda bulunan çukur ve girintilerde daha az zarar görmesinde etkilidir.Özelliklerine göre birçok sınıfa ayırdığımız jantlarda etkileyici tasarımlar göz dolduruyor. Teknik yapılarında ise diskleri soğutmak için tasarlanan jantlardan, yüksek performans sağlamak için tasarlanan jantlara; el yapımı jantlardan, büyük mücevher jantlara kadar araçların fonksiyonlarına katma değer oluşturacak birbirinden farklı çeşitlerimiz bulunuyor. Birçok kişi jant denildiğinde otomobillerinin spor ve sükseli bir görünüm kazanmasını hedeflerken, jantı sadece bir tür aksesuar olarak görüyor. Ancak jantlar aracın performansıve yol tutuşuna önemli katkılarda bulunuyor. Yaptığımız çalışmalar ile otomobillerdeki teknolojik gelişmeleri, motor ve karoser kadar jantların tasarımında da hissettiriyoruz.”dedi.
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78