• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İzmir 23 °C

Türkiye Şampiyonasına Doğru

Türkiye Şampiyonasına Doğru
ALİAĞASPOR GAZETESİ/ ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ / Aliağaspor U 15 futbol takımı Türkiye Şampiyonası’na katılmak için play-off maçları oynamaya hak kazandı. Grubunda ilk ikiye kalarak play-off’a yükselen 18 takımdan biri olan genç futbolcuların antrenmanını zi

ALİAĞASPOR TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NA DOĞRU

ALİAĞASPOR U15 FUTBOL TAKIMI TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NA KATILMAK İÇİN PLAY-OFF MAÇLARINA ÇIKIYOR

ALİAĞASPOR GAZETESİ/ ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ / Aliağaspor U 15 futbol takımı Türkiye Şampiyonası’na katılmak için play-off maçları oynamaya hak kazandı. Grubunda ilk ikiye kalarak play-off’a yükselen 18 takımdan biri olan genç futbolcuların antrenmanını ziyaret eden Aliağaspor Kulübü Başkanı Uğur Eren ve kulüp yöneticileri futbolculara baklava ikram etti.

U 15’lerin ilk rakibi Torbalıspor

1. grupta oynadığı 12 karşılamadan 7 galibiyet 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak normal sezonu 25 puanla kapayan ve play-off oynamaya hak kazanan yeşil-beyazlıların ilk rakibi Torbalıspor olacak. Aliağaspor rakibi ile 22 Kasım Perşembe günü saat 13.00’da Yusuf Tırpancı Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Play-off karşılaşmaları sonucunda 5 takım U15 Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazanacak.

Alper Peker; “Geleceğin büyük futbolcularını yetiştiriyoruz”

Asıl başarının Türk futboluna ahlaklı, başarılı ve yetenekli oyuncular yetiştirmek olduğunu belirten Aliağaspor U15 futbol takımı antrenörü Alper Peker “Son yıllarda alt yapıya verilen büyük önemden dolayı birçok yaş gruplarında önemli başarılar kazandık. Oyuncularımızı sportif anlamda eğitirken okul eğitimlerini de aksatmıyoruz. Bu çocukların çoğu geleceğin büyük futbolcuları olmaya aday. Play-off’larda başarılı sonuçlar alarak Türkiye Şampiyonası’na katılmak istiyoruz. Bugüne kadar bizlere sunulan imkan ve desteklerden dolayı Belediye Başkanı Turgut Oğuz, Kulüp Başkanı Uğur Eren, kulüp yöneticilerimize, alt yapı antrenörlerimize, sporcu ailelerine ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Uğur Eren; “Kazanılan başarılar futbola olan ilgiyi arttırdı”

Genç takımların son yıllarda büyük başarılar kazandığını belirten Aliağaspor Kulübü Başkanı Uğur Eren “Futbol takımlarımızın son yıllarda kazandırdığı başarılar kentimizde futbola olan ilginin artmasına sebep oldu. Kazanılan önemli başarıdan dolayı oyuncularımızı ve teknik heyetimizi kutluyor, genç futbolcularımıza da play-off maçlarında başarılar diliyorum.” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78