• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İzmir 15 °C

Yerel Derbi Aliağaspor'un

Yerel Derbi Aliağaspor'un
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ/ Futbolda 1.Amatör Lig 1. Grupta mücadele eden zirvedeki iki ekibin mücadelesinden kazanan lider Aliağaspor oldu. Aliağa Belediyesi Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmada maçı 9 kişi tamamlayan Aliağaspor, rakibi

ALİAĞASPOR: 1 PETKİMSPOR:0

ZİRVEDE YER ALAN İKİ EKİBİN MÜCADELESİNDE LİDER ALİAĞASPOR TAKİPÇİSİ PETKİMSPOR’U TEK GOLLE GEÇTİ

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ/ Futbolda 1.Amatör Lig 1. Grupta mücadele eden zirvedeki iki ekibin mücadelesinden kazanan lider Aliağaspor oldu. Aliağa Belediyesi Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmada maçı 9 kişi tamamlayan Aliağaspor, rakibi Petkimspor’u maçın sonlarına doğru bulduğu penaltıyı Seval’in ayağından gole çevirerek mağlup etmeyi başardı. Her iki takımın da oldukça hırslı ve istekli bir oyun ortaya koyduğu maçta, maçın orta hakemi Murat Saraç 2 kırmızı kartın yanı sıra 8 de sarı kart gösterdi. Aliağaspor Kulübü Başkanı Uğur Eren’in yanı sıra kulüp yöneticilerinin de izlediği karşılaşmada 3 puana ulaşan yeşil-beyazlılar bu sonuçla puanını 25’e yükselterek liderliğini devam ettirirken 2. sırdaki Petkimspor 21 puanda kaldı.   

İLK YARI SAKİN GEÇTİ

Oldukça soğuk havada oynanan ve karşılaşmaya rüzgarı da arkası alan Petkimspor ilk yarıda ilk tehlikeli atağı geliştiren taraf oldu. 7.dakikada Ahmet Seyhan’ın sert şutunu Aliağaspor kalecisi Doğa son anda çeldi. Rüzgâra karşı hücum eden Aliağaspor ise ilk tehlikeli atağı 22. dakikada gerçekleştirdi. Gökhan’ın sağ çaprazdan şutu az farkla auta gitti.   32. Dakikada gelişen Aliağaspor atağında ise Gökhan’ın sağdan ceza sahası içine yaptığı yerden ortaya çok sert vuran Uğur’un şutu yan ve üst direğin birleştiği noktadan oyun alanına geri döndü. 

 

3 PUANI GETİREN GOL PENALTIDAN 

İlk yarısı golsüz sona eren karşılaşmanın 2. yarısının hemen başında Aliağaspor mutlak bir golden olurken ilerleyen dakikalarda ataklarını daha da sıklaştırdı. 55. Dakikada Seval’ın ara pasında keleci ile karşı karşıya kalan Gökhan’ın vuruşunu Petkimspor kalecisi Özkan kurtardı. Maçı Petkimspor sahasına yıkan Aliağaspor zaman zaman defansta az adamla yakalanınca kalesinde tehlikeler görmeye başladı. 74.dakikada gelişen Petkimspor atağında Ahmet Seyhan’ın ara pasında defansın arkasına sarkan Gürsel ceza sahası önünde Feyyaz tarafından düşürülünce maçın orta hakemi Murat Saraç Feyyaz’ı kırmızı kart ile oyun dışı bıraktı ve Aliağaspor 10 kişi kaldı. Kullanılan serbest vuruşta Murat’ın şutunu kaleci Doğa direk dibinden kornere çeldi. 82. dakikada gelişen Aliağaspor atağı  gol ile sonuçlandı. Sağ çaprazdan ceza sahasına giren Gökhan’a Burak’ın arkadan müdahalesi sonucu kazanılan penaltıyı Seval’in gole çevirmesiyle Aliağaspor 1-0 öne geçti. 89. Dakikada gelişen bir başka Aliağaspor atağında ise Gökhan’ın aşırtma şutu direğin üstüne vurarak dışarı çıktı. Bu pozisyon sonrası maçın orta hakemi Murat Saraç Uğur’a direkt kırmızı kartını gösterdi ve bu dakikadan sonra Aliağaspor mücadeleyi 9 kişi sürdürdü. 4 dakikalık uzatma bölümünde iki tarafta yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyince karşılaşma 1-0 Aliağaspor ’un üstünlüğü ile sona erdi.  

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78