• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İzmir 20 °C

Aliağa’da Kalabak Mahallesi Doğal Gaza Kavuşuyor

Aliağa’da Kalabak Mahallesi Doğal Gaza Kavuşuyor
Aliağa Belediyesi’nin girişimleriyle çevre mahallelerde doğal gaz ağı genişlemeye devam ediyor. Aliağa’da Şakran, Hacıömerli, Helvacı ve Çakmaklı’nın ardından Kalabak Mahallesi de doğal gaza kavuşuyor.

Aliağa Belediyesi’nin girişimleriyle çevre mahallelerde doğal gaz ağı genişlemeye devam ediyor. Aliağa’da Şakran, Hacıömerli, Helvacı ve Çakmaklı’nın ardından Kalabak Mahallesi de doğal gaza kavuşuyor. Doğal gaza kavuşmanın heyecanını yaşayan mahalle sakinleri muhtarlık binasında yapılan abonelik başvurularına ilk günlerden yoğun ilgi gösterdi. 

Aliağa Belediyesi, İzmir Doğalgaz Genel Müdürlüğü ve Kalabak Mahalle Muhtarlığı iş birliğinde başlatılan çalışmalar kapsamında Kalabak Mahallesi’nde doğal gaz abonelik bağlantı anlaşmaları için başvurular başladı. Kalabak Mahalle sakinleri, bağlantı anlaşmaları için müracaatlarını 2 Şubat tarihine kadar Kalabak Mahalle Muhtarlığına, 2 Şubat tarihinden sonra ise Aliağa merkezde bulunan İzmirgaz yetkili ofisine yapabilecek.       

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, “Kalabak Mahallemize Doğal Gaz Hayırlı Olsun” 
Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ve İzmirgaz Genel Müdür Yardımcısı Zülküf Turhan doğal gaz abonelik bağlantı anlaşmalarının yapıldığı Kalabak Mahalle Muhtarlığını ziyaret ederek burada vatandaşlarla bir araya geldi. Aliağa’da doğal gaz ağını genişletmeye devam ettiklerini belirten Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, “Kalabak Mahallesi’nden önce Çakmaklı ve Hacıömerli Mahallelerimize doğal gazı ulaştırmıştık. Şimdi de Kalabak Mahallemizi doğal gaza kavuşturabilmek için abonelik işlemlerine başlandı. Önümüzdeki süreçte Aliağamızda ihtiyacı olan tüm bölgelere doğal gazı ulaştırabilmek için İzmirgaz ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kalabak Mahallemize doğal gaz hayırlı olsun. Doğal gazın Kalabak Mahallesine ulaştırılması konusunda büyük gayretleri olan Kalabak Muhtarımız Mehmet Kartal’a ve İzmirgaz’a teşekkür ediyorum” dedi. 

Kalabak Mahalle Muhtarı Mehmet Kartal’dan Teşekkür 
Doğal gaza kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Kalabak Mahalle Muhtarı Mehmet Kartal, “Yaptığımız müracaatlar sonrası Aliağa Belediye Başkanımız Serkan Acar’ın girişimleriyle doğal gaz için abonelik işlemlerine başlandı. Şahsım ve mahallem adına Başkanımız Serkan Acar’a ve İzmirgaza çok teşekkür ediyorum” dedi. 

İzmirgaz Genel Müdür Yardımcısı Zülküf Turhan, “En Yakın Zamanda İmalata Başlayacağız” 
Aliağa Belediyesi ve Kalabak Mahalle Muhtarlığının çalışmalarıyla başarılı bir birlikteliğin meydana geldiğini belirten İzmirgaz Genel Müdür Yardımcısı Zülküf Turhan, “Kalabak Mahallesi’nde abonelikleri almaya devam ediyoruz. En yakın zamanda imalata başlayarak Kalabak halkını doğal gaza kavuşturacağız. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.     

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78