• BIST 10712.23
  • Altın 2520.704
  • Dolar 32.1973
  • Euro 35.0038
  • İzmir 33 °C
» »

Aliağa’da Polis Haftası Kutlandı

Aliağa’da Polis Haftası Kutlandı
Türk Polis Teşkilatının 172’nci kuruluş yıl dönümü İzmir’in Aliağa ilçesinde düzenlenen törenle kutlandı.

Türk Polis Teşkilatının 172’nci kuruluş yıl dönümü İzmir’in Aliağa ilçesinde düzenlenen törenle kutlandı.

Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen törene; Aliağa Kaymakamı Bayram Yılmaz, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Aliağa Cumhuriyet Başsavcısı Adem Aydemir, Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Gürcan Alev, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Volkan Gürler, daire amirleri, Sivil Toplum Kuruluşları, siyasi parti temsilcileri, Aliağa Engelliler Derneği Üyeleri, polis teşkilatı çalışanları, muhtarlar, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

GÜRCAN ALEV: “24 SAAT GÖREVDEYİZ”

Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Emniyet Teşkilatı’na ait çelengi Atatürk Anıtına sunan İlçe Emniyet Müdürü Gürcan Alev, günün anlam ve önemine ilişkin konuşmasını yaptı. Türk Polis Teşkilatı’nın dünya ülkeleri arasındaki tüm polis teşkilatlarından daha üst bir seviyede olduğunu belirten Alev, “Türk Polis Teşkilatı 10 Nisan 1845 yılında kurulan köklü bir teşkilattır. Polis teşkilatımız, olayları önleyici ve aldığı tedbirler açısından en iyi teşkilat yapısına sahiptir. Bizler vatandaşlarımızın huzuru için 24 saat nöbetteyiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi ‘Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır’ Bizler bu vatan uğruna yüzlerce şehit verdik. Ne mutludur ki devlet ve millet olarak ayaktayız” dedi.

Törenin ardından ebediyete intikal etmiş tüm şehitler için lokma hayrı yapıldı. Tören programı protokol üyeleri ile vatandaşların Aliağa Şehitliği’ne yaptığı ziyaretle son bulundu.

İzlenme: 7404
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu videoya henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78