• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İzmir 24 °C

Başkan Serkan Acar’dan Şehitkemal’e Doğal Gaz Müjdesi

Başkan Serkan Acar’dan Şehitkemal’e Doğal Gaz Müjdesi
Şehitkemal Mahallesi ziyaretinde vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanan Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, mahalle sakinlerine doğal gaz müjdesi verdi.

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın çevre mahallelerin doğal gaza kavuşturulması konusunda ilgili kurum ve kuruluşlarla yaptığı yoğun mesai ve girişimler tek tek sonuç verirken Şakran, Hacıömerli, Helvacı, Çakmaklı ve Kalabak Mahallesi’nin ardından Şehitkemal Mahallesi’nin de doğal gaza kavuşturulması için çalışmalara başlanıyor.

sehitkemal-dogalgaz-01.jpg

Şehitkemal Mahallesi ziyaretinde vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanan Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, mahalle sakinlerine doğal gaz müjdesi verdi. Başkan Serkan Acar, İzmirgaz Genel Müdür Yardımcısı Zülküf Turhan ve mahalle muhtarı Ayşe Algül’ün de yer aldığı ziyarette Şehitkemal Mahallesi sakinlerinin önümüzdeki kış aylarında doğal gaz ile ısınmaya başlayacağını ifade etti.

sehitkemal-dogalgaz-02.jpg

Şehitkemal Sakinleri Önümüzdeki Kış Doğal Gaz Kullanımına Başlayacak
Şehitkemal Mahallesi’nin en büyük sorun ve taleplerinden birinin doğal gaz olduğunu belirten Başkan Serkan Acar, “Hacıömerli, Çakmaklı ve Kalabak Mahallesi’nin ardından Şehitkemal Mahallemizin doğal gaz hattı projesini de İzmir Gaz’ın çalışma programına dahil ettirdik. Daha önce belediye olarak Helvacı doğal gaz hattını hazırlarken Şehitkemal bölgesinde de doğal gaz hattı bırakmıştık. Mahalle sakinlerimiz önümüzdeki kış, abonelik ve altyapı çalışmaları sonrası evlerinde gönül rahatlığı ile doğal gaz kullanımına başlayacak” dedi.  

sehitkemal-dogalgaz-03.jpgsehitkemal-dogalgaz-06.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78