• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İzmir 18 °C

Bergama Asfalt Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor

Bergama Asfalt Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor
Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu görev süresinin 4. Yılında değişen Bergama yollarını işaret ederek 2019’dan beri 20 km asfaltlama çalışması, 300 bin metrekare kilit parke, 50 bin metrekare sathi kaplama yaparak Bergama’nın yollarını yeni baştan yaptı

Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu görev süresinin 4. Yılında değişen Bergama yollarını işaret ederek 2019’dan beri 20 km asfaltlama çalışması, 300 bin metrekare kilit parke, 50 bin metrekare sathi kaplama yaparak Bergama’nın yollarını yeni baştan yaptıklarını belirtti. Halen çalışmaların devam ettiğini belirten Hakan Koştu, Bergama’nın tarihi kent olarak örnek ilçeler arasına gireceğini söyledi.

 Hakan Koştu yaptığı açıklamada “Bergama’nın kanayan yarası halindeki yol çilesini mahalle mahalle sokak sokak tamamlayarak bitiriyoruz. Şehrin ana arterlerini asfaltlayarak daha temiz daha ekonomik bir yöntemle kaplıyor diğer cadde ve sokaklarımızı kilit parke ile adeta yeni baştan yapıyoruz. Ayrıca merkez ve dış mahallelerimizdeki çiftçimizin bağ ve bahçesine giderken kullandığı üretim yollarını iş makinalarımız ve dozerlerimizle açıyor yangınlara karşı önlem alıyoruz.
Anafartalar caddesi, Dumlupınar caddesi, Yeşilırmak caddesi, Kaymakam Kemalbey caddesi, Mustafa Yazıcı caddesinde tamamladığımız sıcak asfaltı şu anda bulunduğumuz Barbaros Caddesinde  de bitiriyoruz. 
2019’dan beri yaptığımız yol çalışmaları ile 600 milyon liradan fazla yatırım yaparak Bergama’mıza bu hizmetleri kazandırdık 
Yol çalışmalarına hız kesmeden devam ediyoruz. Adım adım yürüdüğümüz bu yolda Kayhan Caddesi, Böblingen Caddesi, İnönü Caddesi, Hasan Çelebi ve Fatih Caddelerine de müjdemizi vermek isterim. En kısa zamanda da buradaki asfaltlama çalışmalarını yaparak halkımızın hizmetine sunacağız.

Sokaklarımıza kilit parke çalışmalarımızda 100 bin metrekareyi tamamlama aşamasındayız. Gaziosmanpaşa Mahallesi,  İslamsaray Mahallesi, Ertuğrul Mahallesi Turabey ve İnkılap Mahallelerinde kilit parke yollarımız yapıyor halkımızı refaha kavuşturuyoruz. 
Geldiğimiz günden beri 20 km asfaltma çalışması, 300 bin metrekare kilit parke ve 50 bin metrekare sathi kaplama yaparak Bergama’nın yollarını yeni baştan yaptık. Yolların yenilenmesi ile birlikte sokaklarımızı aydınlatıyor şehrimizi daha güvenli ve yaşanabilir hale getiriyoruz” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78