• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İzmir 21 °C

Foça’da cumhuriyet’in 100. Yılı oryantiring etkinliği

Foça’da cumhuriyet’in 100. Yılı oryantiring etkinliği
Cumhuriyet’in 100. Yılı Foça Oryantiring Etkinliği, 21-22 Ekim tarihlerinde gerçekleştirildi. İki gün süren etkinlik, Ilıpınar mahallesinde yaklaşık 300 sporcunun katıldığı orta mesafe yarışıyla başladı.

Cumhuriyet’in 100. Yılı Foça Oryantiring Etkinliği, 21-22 Ekim tarihlerinde gerçekleştirildi. İki gün süren etkinlik, Ilıpınar mahallesinde yaklaşık 300 sporcunun katıldığı orta mesafe yarışıyla başladı. Yenifoça’daki gece ve Foça merkezdeki sürat yarışları ile devam etti.

Nihat Dirim Barış ve Demokrasi Meydanında gerçekleşen seremonide, dereceye giren sporculara madalya ve ödülleri; Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Tekin Çolakoğlu, Oryantiring Federasyonu Asbaşkanı Dr. Zekeriya Gül, Yarışma Teknik Sorumlusu Cihat Acar, Altun Spor Başkanı Cengiz Altun ve Foça Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Emre Şahin ve hakemler tarafından verildi.

Katılan tüm sporcuları tebrik ederim
Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz; ‘‘Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 100. Yılı dolayısı ile daha bir anlam kazanan; yol bulma becerileri ve dayanıklılık gerektiren bu zorlu oryantiring etkinliğinde yarışan tüm sporcularımızı kutlar; Türkiye Oryantiring Federasyonumuza, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğümüze, Altun Spor Kulübüne, hakemlerimize, antrenörlerimize, spor kulüplerimize ve katkı sağlayan herkese teşekkür ederim’’ dedi.

İzmir’de uluslararası organizasyonlar düzenleyeceğiz
Tören konuşmasında, Foça’da çok güzel bir organizasyona imza atıldığını ve önümüzdeki yıllarda büyüyerek devam edeceğine inandığını ifade eden Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Tekin Çolakoğlu; ‘‘Türkiye genelinde Oryantiring Federasyonu olarak özel yarışların yapılması için çalışmalar yapıyoruz. Yine, önümüzdeki yıllarda mutlak surette İzmir’de uluslararası organizasyonlar düzenleyeceğimizden emin olabilirsiniz. Çünkü bizlere çok iyi destek veren yerel yöneticilerimiz var. Foça Belediye Başkanı Sayın Fatih Gürbüz’e de destekleri için teşekkür ederim. Böyle sporu seven ve destekleyen yöneticilerimiz olduğu sürece biz her zaman buradayız, her zaman bu organizasyonları düzenlenmeye hazırız’’ dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78