• BIST 10984.2
  • Altın 4391.139
  • Dolar 40.8941
  • Euro 47.797
  • İzmir 29 °C

Kentsel Dönüşüm Konferansı

Kentsel Dönüşüm Konferansı
Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Aliağa Haber / Alfa Tivi Türkiye’nin en büyük sanayi kentlerinden Aliağa’da kentsel dönüşüm masaya yatırılacak. İzmir Kent Federasyonu, Aliağa Belediyesi ve Aliağa Ticaret Odası işbirliğinde düzenlenecek o
ALİAĞA, KENTSEL DÖNÜŞÜM KONFERANSINA HAZIRLANIYOR
 
Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Aliağa Haber / Alfa Tivi 
 
Türkiye’nin en büyük sanayi kentlerinden Aliağa’da kentsel dönüşüm masaya yatırılacak. İzmir Kent Federasyonu, Aliağa Belediyesi ve Aliağa Ticaret Odası işbirliğinde düzenlenecek olan “Kentsel Dönüşüm Konferansı”nda, dönüşümle ilgili merak edilen tüm sorular ilgili kurumlar tarafından yanıtlanacak.
 
Kentsel dönüşümle ilgili tüm kurumların temsilcilerinin bulunacağı konferans 21 Şubat Cuma günü saat 14.00’de Aliağa Ticaret Odası Konferans salonunda yapılacak. Toplantıya vatandaşların yanı sıra yapı sektörü temsilcileri ile kurum ve kuruluşlardan temsilciler de katılacak.
 
ALTO BAŞKANI SAKA: KENTSEL DÖNÜŞÜMDE BİLGİ KİRLİLİĞİ VAR
Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Başkanı Adnan Saka, Kentsel dönüşümün son dönemde çok konuşulduğunu ancak ortada bilgi karmaşası bulunduğunu belirterek, ““İzmir'in bütün şehir merkezinde ve içinde Aliağa’nın da olduğu 21 ilçesinde uygulanacak kentsel dönüşüm konusunda bilgi kirliliği yaşanıyor. Bu duruma son vermek için Kentsel Dönüşümle ilgili 8-10 kurumun yetkililerini vatandaşlarımız ve sektör temsilcileri ile bir araya getiriyoruz. İzmir Kent Federasyonu, Belediyemiz ve Odamız işbirliğinde önemli bir çalışmayı gerçekleştireceğiz. Kentsel dönüşümle ilgili sorusu olan, işleyişi ve uygulamaları merak eden herkesi 21 Şubat Cuma günü saat 14.00’deki konferansımıza bekliyoruz” dedi.
 
BELEDİYE BAŞKANI TURGUT OĞUZ: KENTSEL DÖNÜŞÜMDE MERAK EDİLENLER CEVAP BULACAK”
Aliağa belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz da, hızla gelişen Aliağa’da Kentsel dönüşümün önemli bir konu olduğunu vurguladı. “Kentsel dönüşüm çok konuşuluyor ama herkes başka bir şey söylüyor” diyen Başkan Oğuz, “İzmir Kent Federasyonu (İZKEF) Başkanı sayın Turgay Yokuş beni ziyaret ederek Aliağa’da bu konuda bir bilgilendirme konferansının yapılması önerisi getirdi. Biz de Ticaret Odamızla işbirliğinde bu konferansı yapmaya karar verdik. Kentsel dönüşümle ilgili tüm kurumlar, vatandaşlar ve inşaat sektörünü bu toplantıda buluşturarak merak edilen konuların açıklığa kavuşmasına yardımcı olacağız” dedi. 
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • İzmir’de Halk Ekmek’te zam yok11 Ağustos 2025 Pazartesi 11:15
  • Aliağa'ya 2026'da Yeni Hastane Müjdesi07 Ağustos 2025 Perşembe 14:46
  • Her damla çok değerli!04 Ağustos 2025 Pazartesi 11:18
  • Aliağa Esnafına İş Sağlığı ve Hijyen Eğitimi Desteği02 Ağustos 2025 Cumartesi 16:27
  • Honda Türkiye Aliağa'da Yatırımını Büyütüyor01 Ağustos 2025 Cuma 14:37
  • Aliağa Demokrasi Meydanı yenilenecek31 Temmuz 2025 Perşembe 15:30
  • İzmir’de ekmek 15 lira oldu31 Temmuz 2025 Perşembe 15:20
  • Nuray Aydemir: "Geçmiş Olsun Türkiye"28 Temmuz 2025 Pazartesi 14:28
  • İZSU vatandaşları su tasarrufuna davet ediyor24 Temmuz 2025 Perşembe 11:36
  • İzmir'den Savunma Sanayii İçin Seçilen Tek Okul ALOSBİ MTAL Oldu22 Temmuz 2025 Salı 11:52
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78