• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İzmir 23 °C

Kınık’ta yapılan Öğretmenevi Bergama’da da olacak

Kınık’ta yapılan Öğretmenevi Bergama’da da olacak
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve Gençlik kolları Genel Başkanı İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan açılış törenleri ve eğitim öğretim yatırımları ile ilgili başlatacakları yeni projelerini ifade etmek için Bergama’ya ziyarette bulundu.

Bergama’nın turizmi açısından da gelişimine katkı sağlayacak olan uygulama otelinin inşaatına en kısa sürede başlanacağının müjdesini veren Milli Eğitim Bakanı Tekin, aynı zamanda özel eğitim iş okulu ve 24 derslikli Bergama Ortaokulu olmak üzere; 2 yeni okulun da Bergama’ya kazandırılacağını belirtti.


DOĞRUER: 24 SAAT 365 GÜN 5 YIL MİLLİ EĞİTİM CAMİASININ EMRİNDEYİM

Bergama Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı esnasında konuşma yapan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin: “Eğer Sadık Başkan kazanırsa öğretmenlerimizin konaklayabileceği bir uygulama oteli bünyesinde bir tesisi inşallah Bergama’ya kazandıracağız arkadaşlar. Bana bu sözü veriyorsanız ben de size bunlar ve bunların dışında da başka sözlerde bulunmak istiyorum” dedi ve sözü Bergama Belediye Başkan Adayı Dr. Sadık Doğruer’e bıraktı.

Doğruer ise Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in söylediklerine binaen “Sayın Bakanım sizlerin huzurunda Milli Eğitim camiasının emrindeyim, 24 saat 365 gün 5 yıl” ifadelerini kullanarak; yerel hizmette ulaşılabilir olacaklarını ve zaman mekan fark etmeksizin halka hizmet edeceklerini vurguladı. 

YENİ YATIRIM PLANLARIMIZIN DIŞINDA DEVAM EDEN 3 OKUL DAHA VAR
Bakan Tekin her biri 24 derslikli okullar olan Osman Nuri Ersezgin Ortaokulu, Bosbi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 14 Eylül Anadolu Lisesi ve yeni eğitim projeleri olarak dünkü toplantılarının neticesinde kararlaştırdıkları iki okulu daha, yatırım programlarına aldıklarını belirtti. Bergama Özel Eğitim Okulu 8 derslik ve Fatih Mahallesi'ndeki 24 derslikli okul ile ilgili planladıkları detayları paylaştı. Tekin: “Burada devam eden 3 tane okulumuz var, bunların üçü de Eylül ayında hizmete girecek. 2 tane daha okulu yatırım programımıza aldık. Bu Eylül değil ama bir sonraki Eylül ayına inşallah onları da yetiştirmiş olacağız” dedi. 

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan: Belediyecilik Bizim İşimiz
AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan da belediyeciliğin AK Parti’nin işi olduğunu belirterek, İzmir ve Bergama’da seçimi kazanacaklarına inançlarının tam olduğunu dile getirdi. Bugüne kadar Cumhur İttifakı’nın yerel yönetiminde olan il ve ilçelerin, hizmet anlayışları dahilinde gerçekleştirdikleri proje ve çalışmaları örnek gösterdi.

Açılışlar ve konuşmaların ardından Bakan Tekin ve ilçe heyeti esnaf ziyaretinde bulundular. Esnaf ve öğrencilerle bir araya gelen Tekin, vatandaşlardan gelen talepleri yerinde dinledi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78