• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İzmir 25 °C

Kuzey Ege Spor Oyunları Başladı

Kuzey Ege Spor Oyunları Başladı
İzmir'de ilk kez düzenlenen Kuzey Ege Spor Oyunları, Aliağa'da görkemli bir açılış töreniyle başladı.

İzmir'de ilk kez düzenlenen Kuzey Ege Spor Oyunları, Aliağa'da görkemli bir açılış töreniyle başladı. Kınık, Bergama, Menemen, Foça ve Dikili'den de sporcuların katıldığı kortej yürüyüşü, coşkulu bir atmosferde gerçekleşti.

Törene Aliağa Kaymakamı Zekeriya Güney, Garnizon Komutanı Faruk Altuntaş, Dikili Belediye Başkan Yardımcısı Figen Gencay, Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Öztürk, Aliağa Belediyesi Personel Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmedali Özkurt, Aliağa Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Günay Karataş ve diğer protokol üyeleri katıldı.

Sporculara Başarı Dilekleri

Aliağa Kaymakamı Zekeriya Güney yaptığı konuşmada, müsabakalara katılacak tüm sporculara başarılar dileyerek centilmenlik vurgusu yaptı. Konuşmaların ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı eşliğinde tören devam etti. Halk oyunları, jimnastik gösterisi ve konserle coşku doruğa çıktı.

12 Branşta Kıyasıya Mücadele

Kuzey Ege Spor Oyunları'nda yüzlerce genç sporcu, basketbol, futbol, kros, masa tenisi, mini voleybol, oryantiring, plaj voleybolu, satranç, tenis, yelken, badminton ve yüzme branşlarında kıyasıya mücadele edecek. Aliağa Belediyesi'nin tesislerinde gerçekleştirilecek müsabakalar 25 Mayıs Pazar günü sona erecek. Dereye giren sporcular için ise aynı gün saat 19.00'da Avcı Ramadan Çocuk Oyun ve Rekreasyon Alanı'nda ödül töreni düzenlenecek.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78