• BIST 9693.46
  • Altın 2495.355
  • Dolar 32.3811
  • Euro 34.6983
  • İzmir 17 °C

Akkoyun, İzmirli Hanımlarla Buluştu

Akkoyun, İzmirli Hanımlarla Buluştu
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber / Henkel’in bulaşık deterjanlarındaki öncü markası Pril ve marka yüzü Açelya Akkoyun, İzmir’de hamarat hanımlarla buluştu.
PRİL, TÜRKİYE’NİN HAMARAT HANIMLARINI ARIYOR! 
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber 
Henkel’in bulaşık deterjanlarındaki öncü markası Pril ve marka yüzü Açelya Akkoyun, İzmir’de hamarat hanımlarla buluştu.  
 
Pril, Türkiye’nin hamarat hanımlarını arıyor! Bulaşıkta üstün formüllü Pril’in marka yüzü Açelya Akkoyun, İzmirli hanımlarla buluştu…  
 
Hanımların bulaşıktaki ilk tercihi Pril, şimdi hamarat hanımlarla buluşmak için Pril Roadshow etkinlikleri kapsamında ülkemizin farklı şehirlerini ziyaret etmek üzere yola çıktı. Bu amaçla özel bir araç hazırlayan Pril’in ilk durağı ise ülkemizin en güzel şehirlerinden İzmir oldu. Marka yüzü Açelya Akkoyun ile birlikte Bornova Forum AVM’de İzmirlilerle buluşan olan Pril, burada hamarat hanımlarla birlikte çeşitli etkinlikler gerçekleştirdi ve sürpriz hediyeler dağıttı. Bu heyecanlı serüveni Pril’in resmi Instagram hesabından takip edebilirsiniz.
 
Bulaşıkta temizliğin köklü ve yenilikçi ismi Pril, hazırladığı özel araçla Pril Roadshow kapsamında Türkiye’nin çeşitli şehirlerini dolaşıyor. Hamarat hanımlarla buluşmaya ilk olarak İzmir’den başlayan Pril’in marka yüzü sevilen sanatçı Açelya Akkoyun da gerçekleşen etkinliklerde İzmirli hamarat hanımlarla bir araya geldi. Pril, ayrıca Açelya Akkoyun ile İzmirli blogger’ları, Bornova Forum AVM’deki Midpoint’te buluşturdu. İzmirli blogger’lar da böylece Açelya Akkoyun ile tanışma ve sohbet etme fırsatı yakalamış oldu. 
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78