• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İzmir 25 °C

Bergama Kazanacak Bakırçay Kalkınacak

Bergama Kazanacak Bakırçay Kalkınacak
İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, Bergama Belediyesi Ilıca Sosyal Tesisleri’nde vatandaşlarla bir araya geldikten sonra; Bergama İlçe Başkanlığı’ndaki SKM açılışı, Kınık Arpaseki Halı Saha Açılışı ve Kınık SKM açılışı için bölgeyi ziyaret

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, Bergama Belediyesi Ilıca Sosyal Tesisleri’nde vatandaşlarla bir araya geldikten sonra; Bergama İlçe Başkanlığı’ndaki SKM açılışı, Kınık Arpaseki Halı Saha Açılışı ve Kınık SKM açılışı için bölgeyi ziyaret etti.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ; Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, Bergama Belediye Başkan Adayı Dr. Sadık Doğruer, Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Kolat, Cumhur ittifakı İlçe Başkanları Sebahattin Güzel ve Hasan Hüseyin Engin, STK temsilcileri, oda başkanları, hemşehriler, yönetim, kadın kolları, gençlik kolları, meclis üyeleri ve teşkilat üyeleri ile Bergama Belediyesi Ilıca Sosyal Tesisleri’nde bir araya geldi. 

“BAKIRÇAY HAVZASI’NDA İZİMİZ VAR”
Milletvekilliği döneminden bugüne kadar İzmir’in el değmemiş köşelerine gittiğini ve vatandaşların yanında olup ihtiyaçlarını analiz ederek hizmet alanı oluşturmak için gece gündüz demeden çalıştığını belirten AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, AK belediyecilik ile tanışan Bergama’da ve Kınık’ta; hayata geçirilen tüm projeleri örnek vererek, Bakırçay Havzası’nın dört bir yanında hizmet veren belediye başkanlarıyla birlikte hizmette iz bıraktıklarını söyledi.
Hamza Dağ, Bergama Ilıca Sosyal Tesisleri’ndeki toplantıya katılan ve Cumhur İttifakı’nın yeni adaylarına destek veren Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu’ya da; seçim çalışmalarını desteklediği için teşekkürlerini iletti.

KINIK AK BELEDİYECİLİKLE KALKINMAYA, BAKIRÇAY KAZANMAYA DEVAM EDECEK
Bergama’dan hemen sonra Kınık’ta katıldığı açılış programında konuşan Hamza Dağ “Seçimlere daha iki ay kadar var ama şu an Kınık’taki bu heyecan, sonuçları şimdiden görünür kılıyor. Buradan çıkan bu heyecan önce Kınık’a, ardından Bergama ve Dikili’ye, oradan da İzmir’in tamamına dalga dalga yayılacak ve adım adım her yere gidecek. Hep birlikte AK Belediyecilikle kurduğumuz bu hizmetleri, üstüne yenilerini ekleyerek devam ettireceğimize inancım tam.” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78