• BIST 9091.57
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • İzmir 22 °C
» »

Haydi Yarıyıl Şenliğine

Haydi Yarıyıl Şenliğine
Karşıyaka Belediyesi, binlerce öğrencinin tatil heyecanını ‘Yarıyıl Şenliği’ ile taçlandırıyor.

Karşıyaka Belediyesi, binlerce öğrencinin tatil heyecanını ‘Yarıyıl Şenliği’ ile taçlandırıyor. Coşkulu bir kortejle başlayan şenlik, 3 Şubat’a kadar devam edecek. Film gösterimlerinden illüzyon şovlarına kadar, onlarca etkinlik çocuklarla buluşacak. 
Yarıyıl tatiline giren öğrencileri nitelikli ve eğlenceli etkinliklerle buluşturmak isteyen Karşıyaka Belediyesi, dopdolu bir şenlik programı hazırladı. Geçen 10 Ocak’ta yaşamını yitiren Karşıyaka Belediyesi Çocuk Kulübü Kurucusu, Gazeteci Vecdi Altay’ın anısına ithaf edilen Yarıyıl Şenliği, tatilin ilk gününde Karşıyaka Çarşı’daki kortejle başladı. Ardından Ahmet Piriştina Rekreasyon Alanı’nda açılış töreni yapıldı, renkli gösteriler sergilendi. Hafta sonu boyunca da kültür merkezlerinde sevilen çocuk filmleri perde açtı, tiyatro oyunları sahnelendi. 
4 Merkezde Etkinlik 
İlkokul ve ortaokul düzeyindeki öğrencilere yönelik olan Vecdi Altay Yarıyıl Şenliği, 3 Şubat’a kadar devam edecek. Organizasyon boyunca her gün çocuk tiyatroları, animasyon film gösterimleri, atölye çalışmaları, imza günü ve söyleşiler, illüzyon gösterileri ve yüz boyama etkinlikleri gibi, birbirinden renkli faaliyetler gerçekleştirilecek. Etkinliklere Ahmet Piriştina, Ziya Gökalp, Deniz Baykal ve Çarşı Kültür Merkezleri ev sahipliği yapacak. Karşıyaka Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan şenlik programına ilişkin, 0232 369 63 07 numaralı telefondan da detaylı bilgi alınabilecek.

İzlenme: 7181
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu videoya henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78