• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 15 °C

Mecliste Komisyon Üyeleri Belirlendi

Mecliste Komisyon Üyeleri Belirlendi
MANİSA Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan Ayı Toplantısı’nda encümen üyeleri ve ihtisas komisyonlarında görev alacak meclis üyelerinin seçimi gerçekleştirildi.

MECLİSTE KOMİSYON ÜYELERİ BELİRLENDİ

MANİSA Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan Ayı Toplantısı’nda encümen üyeleri ve ihtisas komisyonlarında görev alacak meclis üyelerinin seçimi gerçekleştirildi.

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi encümen üyeleri ve ihtisas komisyonları için gizli oylama ve açık oylama usulüyle meclis üyesi seçimi gerçekleştirildi. Encümen üyeliğine 5 isim seçildi.  Yaşar Çataldere, Adnan Kaçire, İbrahim Onaylı, Hatice Gözeten ve Ahmet Palabıyık'ı aday gösterirken; MHP Grubu ise Serkan Serdar Adıgüzel, Faik Şentürk, Osman Vural, Cem Yalvaç ve Cihan Sarı isimlerini teklif etti. Yapılan gizli oylama sonucunda Encümen Üyeleri; Serkan Serdar Adıgüzel, Faik Şentürk, Osman Vural, Cem Yalvaç ve Cihan Sarı isimlerinden oluştu.

Encümen üyelerinin belirlenmesinin ardından İhtisas Komisyonları'nda görev alacak isimler belirlendi.

İhtisas komisyonları seçimlerinde İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na Can Mercül, Hüseyin Gündoğan, Ulus Kotluca, Hüseyin Eryüksel, Zeki Bilgin, Ahmet Kartay, Beray Erim, Mehmet Palabıyık ve Orkun Şıktaşlı seçildi.

Diğer komisyonlarda da şu isimler görev aldı;
Plan ve Bütçe Komisyonu: İsmail Parmaksız, Ali Sezer, Burhan Tezcan, İbrahim Onaylı, Cem Yalvaç, Hüseyin Akkurt, Serkan Serdar Adıgüzel, Tuncay Ergün ve Ziya Elmalı.

Hukuk ve Tarifeler Komisyonu: Mehmet Candan, Ömer Tavşancı, Recep Çımat, Şule Uygur, Hikmet Çağan, Bilgehan Noyan, Doğan Ensivri, İsmail Başyiğit ve Mehmet Güzgülü.

Trafik ve Ulaşım Komisyonu: Ulus Kotluca, Ali Can, İlhan Türe, Osman Kaya, Cem Yalvaç, Ali Rıza Duman, Ahmet Cülen, Faik Şentürk ve Murat Biber.

Çevre ve Sağlık Komisyonu: Mümtaz Kahya, Alp Sefa Gökkaya, Naciye Gürlek, Zehra Tiryaki, Burhan Tezcan, Hatice Gözeten, İbrahim Kaya, Dursun Kıvrak ve Lütfi Akdağ.

Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu: Hüseyin Eryüksel, Yaşar Çataldere, Mustafa Akın, Mesut Gelmez, Zeki Bilgin, Alp Safa Gökkaya, Cevdet Zurnacı, Faik Şentürk ve Oğuzhan Gezer.

AB ve Dış İlişkiler Komisyonu: Melike Doğru, Recep Çımat, Adnan Kaçire, Muhittin Yıldız, Cihan Sarı, Ali Uçak, Hayriye Hızal Kaygısız, Murat Biber ve Süleyman Kahramanlar.

Engelliler ve Kadın Sorunları Komisyonu: Hatice Gözeten, Melike Doğru, Adnan Kaçire, Muhittin Yıldız, Hikmet Çağan, Ahmet Cülen, Hayriye Hızal Kaygısız, Süleyman Kahramanlar ve Zehra Tiryaki.

Tarım-Hayvancılık ve Orman Komisyonu: Hasan Öğüt, Ramiz Şiyak, Yaşar Çataldere, Mustafa Akın, Lütfi Akdağ, Ali Uçak, Doğan Ensivri, İsmail Başyiğit ve Yasin Dumlupınar.

Kent Ekonomisi ve Sivil Toplum Kuruluşları Komisyonu: Ahmet Palabıyık, Ahmet Esen, Fahrettin Ayçiçek, Ali Can, Ömer Zeren, Cevdet Zurnacı, Kemal Korkmaz, Mustafa İlteriş Yağcıoğlu ve Osman Vural.

Turizm-Tanıtım ve Sanat Komisyonu: İbrahim Onaylı, Hasan Öğüt, Mesut Gelmez, Aziz Günal, Cihan Sarı, Kemal Korkmaz, Mehmet Kelleci, Naciye Gürlek, Osman Vural.

Altyapı-Mesken ve Kentsel Yenileme Komisyonu: Aziz Günal, İlhan Türe, Regaip Topuz, Fahrettin Ayçiçek, Orkun Şıktaşlı, Engin Okyay, Mehmet Kelleci, Mustafa İlteriş Yağcıoğlu ve Oğuzhan Gezer. / EGE BASIN GRUBU haber aliağa

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78