• BIST 9808.46
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İzmir 19 °C

Sualtı Dünyasını Keşfetmeye Hazır Mısınız?

Sualtı Dünyasını Keşfetmeye Hazır Mısınız?
Ayvalık’ın en gözde oteli olan ve nefes kesen manzarası, yemyeşil doğası ile tatilinizi huzur içinde geçirmenizi sağlayan Murat Reis Ayvalık

SUALTI DÜNYASINI KEŞFETMEYE HAZIR MISINIZ?

Ayvalık’ın en gözde oteli olan ve nefes kesen manzarası, yemyeşil doğası ile tatilinizi huzur içinde geçirmenizi sağlayan Murat Reis Ayvalık,  dalış severleri ve sualtı fotoğrafçılarını da mutlu edecek bir program sunuyor. Murat Reis Ayvalık’ın mavi bayraklı plajında yazın keyfini çıkarırken sualtını keşfetmenin heyecanını yaşayacağınız macera dolu bir deneyim sizi bekliyor.

Tarihi yapısı, hikayelerle dolu dar sokakları, deniz ve adalar manzarası ile bir liman kasabası olan Ayvalık’ın en gözde oteli Murat Reis Ayvalık, mavi bayraklı plajında yazın keyfini çıkarırken sualtını keşfetmenin heyecanını yaşayacağınız macera dolu bir deneyim sunuyor.

Dinlendirici konsepti, konforlu odaları, nefes kesen manzarası, yemyeşil doğası ve birbirinden lezzetli menüleriyle tatilinizi huzur içinde geçirmenize olanak sağlayan Murat Reis Ayvalık, Eylül ayına kadar Körfez Diving Center’ın deneyimli eğitmenleriyle, Ege’nin incisi Ayvalık’ın sualtı renkli dünyasını keşfetmek ve berrak denizi ile sualtında muhteşem görüntüler çekmek için sualtı fotoğrafı çekmek isteyenleri bekliyor.

AYVALIK’IN RENKLİ SUALTI DÜNYASINDA, KEYİF DOLU BİR KEŞİF

Superior Deniz Manzaralı Oda’da 4 gece konaklamadan oluşan tatil paketinde isterseniz odaya kahvaltı servisini tercih edebilir isterseniz de özel gezi tekneleriyle taş kaldırımları ve tarihi dokusuyla dillere destan Cunda Adası’na denizden gidebilirsiniz. 2 kişilik deneme dalışı sunan Murat Reis Ayvalık’ta, bu özel paket iki kişilik odada kişi başı 1.133TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor. / EGE BASIN GRUBU

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78