• BIST 9096.77
  • Altın 2324.531
  • Dolar 32.3647
  • Euro 34.9602
  • İzmir 22 °C

TED Aliağa Koleji’nden Kitap Toplama Kampanyası

TED Aliağa Koleji’nden Kitap Toplama Kampanyası
Aliağa Haber / Foça HaberAliağa / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir Yeni Vizyon Gazetesi / Türk Eğitim Vakfı Aliağa Koleji ihtiyaç sahibi öğrenciler için kitap toplama kampanyası düzenliyor.
TED ALİAĞA KOLEJİ’NDEN KİTAP TOPLAMA KAMPANYASI
Aliağa Haber / Foça HaberAliağa  / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir Yeni Vizyon Gazetesi
Türk Eğitim Vakfı Aliağa Koleji ihtiyaç sahibi öğrenciler için kitap toplama kampanyası düzenliyor. ‘Saklama, Bağışla’ sloganıyla düzenlenen kampanya ile Giresun Soğukpınar Şehit Özgün Özdemir İlkokul ve Ortaokul öğrencilerine kitap desteği sağlanacak. Öğrenci meclisleri tarafından hazırlanan kampanyaya kitap desteğinde bulunmak isteyen vatandaşlar 29 Şubat Pazartesi gününe kadar kitaplarını TED Aliağa Koleji’ne teslim edebilecekler.
 
Eğitim alanındaki çalışmaları ile ülke çapında ve uluslararası düzeyde çağdaş, ilerici bir vizyona sahip olan Türk Eğitim Vakfı (TED), düzenlediği toplum yararlı projelerine devam ediyor.
 
TED Aliağa Koleji öğrencilerine toplum hizmeti anlamında duyarlılık kazandırmak için sosyal sorumluluk projelerine aralıksız devam ettiklerini ifade eden TED Aliağa Koleji Vakıfı Başkanı Deniz Komsuoğlu, “Her yıl en az 3 tane sosyal sorumluluk projesi düzenlediklerini, amaçlarının da ülke genelinde ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaşarak çeşitli yardımlarda bulunmak olduğunu söyledi.
 
Bu dönemki kampanyalarına Aliağa’da Cumhuriyet Ormanını kurmakla başladıklarını belirten Komsuoğlu, “Bu dönemin başında ilk olarak 29 Ekim tarihinde Aliağa’da Yalı Mahallesi’ne 200 ağaç dikme projemizi gerçekleştirdik. Bu projemizi İzmir Orman İşletme Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirdik. Ağaçları diktiğimiz alana da ‘TED Aliağa Koleji Cumhuriyet Ormanı’ ismini verdik. Birinci dönem LÖSEV için yardım kampanyası düzenledik. Yine birinci dönem Aliağa içerisinde eğitim veren bir okul için kitap kampanyası yaptık. Okul Aile Birliklerimiz ve okul öğrenci meclislerinin düzenlediği yardım kampanyaları ile ihtiyaç sahibi öğrencilere; kitap, kıyafet, kırtasiye yardımlarında bulunduk. TED olarak Soma’ya yardımlarımız da devam ediyor. Öğrencilerimizin ve velilerimizin düzenlediği kermeslerden el edilen gelirleri Soma’ya gönderiyoruz. Daha önce de Şakran Ceza Evi için bir kitap toplama kampanyası yaptık. Kampanyalarımıza vakfımız da büyük destek veriyor” dedi. / EGE BASIN GRUBU
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78