• BIST 9093.9
  • Altın 2324.48
  • Dolar 32.3555
  • Euro 34.9625
  • İzmir 22 °C

Teknosa Aliağa'da Açıldı

Teknosa Aliağa'da Açıldı
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ARASTA GAZETESİ/ Türkiye teknoloji perakendeciliğinin parlayan yıldızı Teknosa, bir günde iki mağaza birden açtı. 2013 yılında da mağaza yatırımlarına hızla devam eden Teknosa, iki yeni mağazasının açılmasıyla birlikte Türkiye’nin

TEKNOLOJİ ALİAĞALILARIN AYAĞINA GELDİ

TEKNOSA ALİAĞA MAĞAZASI AÇILDI

TEKNOSA 77 İLDE 292 MAĞAZAYA ULAŞTI

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ARASTA GAZETESİ/ Türkiye teknoloji perakendeciliğinin parlayan yıldızı Teknosa, bir günde iki mağaza birden açtı. 2013 yılında da mağaza yatırımlarına hızla devam eden Teknosa, iki yeni mağazasının açılmasıyla birlikte Türkiye’nin 77 ilinde toplam 292 mağazaya ulaştı.

Türkiye’nin lider teknoloji perakendecisi Teknosa, mağaza yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. “Herkes İçin Teknoloji” felsefesiyle Türkiye’nin 81 ilinde teknolojiyi tüketicilerin ayağına götürmeyi hedefleyen Teknosa, Kahramanmaraş Piazza AVM ve İzmir Aliağa’da açtığı yeni mağazaları ile Türkiye genelinde toplam 292 mağazaya ulaşmış oldu. Teknosa’nın Kahramanmaraş Piazza AVM’deki Extra konseptli mağazası 848 metrekare teşhir alanı olmak üzere toplamda 1000 metrekarelik, İzmir Aliağa mağazası ise 2 kat üzerinde toplam 264 metrekarelik alana sahip. 2013 yılında mevcut satış alanına 30 bin metrekare alan daha eklemeyi hedefleyen Teknosa, yeni açtığı iki mağazasıyla birlikte bu hedefine doğru önemli bir adım daha attı.

TEKNOSA Hakkında

Teknosa İç ve Dış Ticaret A.Ş., teknoloji perakendeciliği sektöründe; elektronik, bilişim, iletişim, kişisel bakım ve optik alanlarında satış ve pazarlama platformu oluşturmak  üzere, Hacı Ömer Sabancı Holding A.Ş. bünyesinde kurulmuştur. Teknosa, konusunda uzman 3700’ün üzerinde çalışanıyla teknoloji alanında en doğru ürünü, en uygun fiyat ve en üstün hizmet kalitesi ile bütünleştirerek tüketicilere sunmayı hedefleyen bir perakende zinciridir. Türkiye’de teknoloji perakendeciliğinde hizmet veren ilk ve en yaygın mağaza zinciri olan Teknosa, 77 ilde 292 mağaza ile hizmet vermektedir. Tüketicilerin teknoloji ürünlerinde aradıkları her şeyi bulabildikleri Teknosa mağazalarını, yılda 100 milyon müşteri ziyaret etmektedir. Teknosa, Uluslararası Standardizasyon Örgütü (International Standardization Organization–ISO) tarafından oluşturulan kalite yönetim standardı ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi belgesine sahiptir. Teknosa hakkında ayrıntılı bilgiye www.teknosa.com  adresinden ulaşabilirsiniz.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78