• BIST 9719.11
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 24 °C
» »

Turgutlu’da Dönüşüm Ve Değişim Var

Turgutlu’da Dönüşüm Ve Değişim Var
MANİSA Büyükşehir Belediyesinin il genelinde başlattığı toplu ulaşımda dönüşüm hamlesi, Turgutlu’da da hayata geçti.

MANİSA Büyükşehir Belediyesinin il genelinde başlattığı toplu ulaşımda dönüşüm hamlesi, Turgutlu’da da hayata geçti. Dönüşüm kapsamında ilçe merkeziyle mahalleleri arasında hizmet veren toplu ulaşım araçlarının yerine alınan 40 adet Jest marka aracın teslim töreni gerçekleştirildi. Törende konuşan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, büyükşehirin tüm kadrolarıyla vatandaşlara en güzel hizmetleri vermek için çalıştığını vurguladı. Başkan Ergün, ilçeye 229 milyon tutarında yatırım yapılacağını da müjdeledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Turgutlu ilçesinde tamamladığı toplu ulaşımda dönüşüm çalışmaları kapsamında alınan 40 adet Jest marka toplu taşıma aracının teslim töreni, Turgutlu 15 Temmuz Şehitler Alanı’nda gerçekleştirildi. Törene Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları, Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, daire başkanları, siyasi parti temsilcileri, ilçe koordinasyon şube müdürleri, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç, Turgutlu Şoförler Odası Başkanı ve 17 No’lu Turgutlu Şehiriçi Minibüsleri, Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Gökhan Yörüyen ve çok sayıda Turgutlulu katıldı.
“Minibüsçülerin bayramı”
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından törenin açılış konuşmasını yapan Turgutlu Şoförler Odası Başkanı ve 17 No’lu Turgutlu Şehiriçi Minibüsleri, Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Gökhan Yörüyen, bugünün minibüsçü esnafının bayramı olduğunu belirterek, kendilerine verdikleri destek ve gösterdiği ilgi nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti. Yörüyen’in ardından Karsan Pazarlama Müdürü Mehmet Apak kürsüye gelerek, dönüşüm süreci ile ilgili bilgi verdi.
Turgay Şirin Hizmetleri Anlattı
Daha sonra Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, kürsüye davet edildi. Cengiz Ergün başkanlığındaki Manisa Büyükşehir Belediyesinin her alanda olduğu gibi toplu ulaşımda da radikal kararlar aldığını ve bunları hayata geçirdiğini ifade eden Başkan Şirin, “Turgutlu halkımıza yakışan pek çok alana ulaşan hizmetler içinde modern ulaşıma da kavuşmak bizleri mutlu etmiştir. Ulaşım, çevre ve altyapı yatırımları noktasında Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle önemli çalışmalar yürüttük” dedi. Başkan Şirin, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Turgutlu Belediyesinin yürüttüğü çalışmalar ve projeler hakkında da bilgiler verdi.
Modern Dönüşüm
Son olarak kürsüye Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün davet edildi. Toplu ulaşımda dönüşüm adıyla il genelinde başlattıkları dev dönüşüm hamlesini Turgutlu’da da hayata geçirdiklerini belirten Başkan Ergün, “17 ilçemizde ve bu ilçelere bağlı mahallelerde toplu taşıma hizmeti veren gerçek ve tüzel kişilere ait toplu taşıma araçlarının günümüz teknolo

İzlenme: 7055
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu videoya henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78