• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İzmir 15 °C

Aliağa Milli Eğitim İşçi Alacak

Aliağa Milli Eğitim İşçi Alacak
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ YENİVİZYON GAZETESİ/ Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Aliağa’da 8 ilköğretim okulunda Mart 2012 ile 30 Haziran 2012 tarihleri arasında 4 ay süreyle Toplum Yararına Çalışma Projesi kapsamında temizlik işlerinde çalışmak üzere 8

ALİAĞA İLÇE MİLLİ EĞİTİM İŞÇİ ALACAK

ALİAĞA İLÇE MİLLİ EĞİTİM TEMİZLİK İŞLERİNDE ÇALIŞACAK 8 PERSONEL ALINACAK

ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ YENİVİZYON GAZETESİ/ Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Aliağa’da 8 ilköğretim okulunda Mart 2012 ile 30 Haziran 2012 tarihleri arasında 4 ay süreyle Toplum Yararına Çalışma Projesi kapsamında temizlik işlerinde çalışmak üzere 8 personel alınacağını açıkladı. Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Tatlıcı, yaptığı açıklamada başvuruların 22 Şubat-1 Mart arasında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne yapılması gerektiğini söyledi. Tatlıcı, “programa, İş Kur’a kayıtlı işsiz olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, herhangi bir öğretim kurumunda öğrenci olmamak, Emekli, malul, dul ve yetim aylığı almamak, Kamudan herhangi bir ad altında maaş vb. gelirinin olmaması, Programın haşladığı tarihten itibaren geriye doğru bir yıl içinde yüklenicinin bünyesinde veya alt yüklenicilerinden birinde çatışmamış olmak, Aliağa ilçesinde ikamet etmek, Sabıka kavdı bulunmamak (1 yıl ve daha fazla hüküm almamış olmak), şartları aranmaktadır. konu ile ilgili ayrıntılı bilgin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün personel bölümünden temin edilebilir.”dedi.

 

 

BİLGİ NOTU

 

TYÇP KATILIMCI DUYURUSU

 

Katıldığınız bu Program Türkiye İş Kurumu tarafından düzenlenmektedir.

Programın başarıyla tamamlanması ve amacına ulaşabilmesi için, aşağıdaki hususların tarafınızdan bilinmesi yararlı görülmüştür.

            1 - Toplum Yararına Çalışma Programlarına katılacak katılımcıların, Kurumun o yöredeki İl/Şube Müdürlüğüne kayıtlı işsiz durumunda olmaları, en az 18 yaşını doldurmuş olmaları, ayrıca herhangi bir öğretim kurumunda öğrenci olmamaları gerekmektedir. Katılımcıların emekli, malul, dul ve yetim maaşı almamaları, kamudan herhangi bir ad altında gelirinin (özürlü maaşı vb.) olmaması gerekmektedir.

            Sözleşme imzalanan/işbirliği yapılan kuruluşun işçisi iken bu Programa katılmak için işyerinden ayrılmış olmanız, başka bir ifade ile katılacağınız bu Programın teklif aşaması da dahil olmak üzere başlatılmadan önce sözleşme imzalanan/işbirliği yapılan kuruluş ile istihdam ilişkinizin olmaması gerekmektedir. Programın başladığı tarihten itibaren geriye doğru, en az bir yıl öncesine kadar yüklenicinin işyerinde çalışmış kişiler Programlara katılamazlar.

             Durumunuz yukarıdaki şartlardan herhangi birine uygun değilse, hemen İl/Şube Müdürlüğü yetkililerine başvurunuz. Çünkü bu durumun sonradan anlaşılması halinde, Programdan çıkarılacak ve sizin için yapılan masraflar tahsil edilecektir.

              2 - Programlara devam mecburidir. Kabul edilebilir mazereti olanlara Program sorumluları tarafından izin verilebilir.. Mazerete dayalı izin süreleri toplamı hangi sebeple olursa olsun Program süresinin 1/20'unu aşamaz. Aştığı takdirde katılımcının Programla ilişiği kesilir.

              3- Programların geliştirilmesine sizlerin de katkılarının sağlanabilmesi bakımından Programların bölümlerindeki uygulamalar ile ilgili her türlü şikayet, eleştiri ve önerilerinizi, sözlü ya da yazılı olarak Kurum İl/Şube Müdürlüklerine iletiniz.

              4 - Programlar ile ilgili çeşitli çalışmalar için Kurum personeli zaman zaman ev veya iş adreslerinizde telefonla veya bizzat sizlerle temas kurarak görüşlerinizi alabilecektir. Bu nedenle ev, iş, elektronik posta adresinizi, telefon numaranızı kurs uygulamaları sırasında ve/veya kurs bittikten sonra meydana gelebilecek değişiklikleri Türkiye İş Kurumu İl-Şube Müdürlüklerine bildirmeniz yararınıza olacaktır.

              5 - Daha önce Toplum Yararına Çalışma Programına katılmış olanlar, daha önceki süreler dâhil edilerek toplamda 8 ayı tamamladıklarında peşin olarak işten ayrılmış olduklarını kabul etmiş sayılırlar. Bu 8 aylık süreye daha önce katılanlar kurslar da dâhildir.

              6 - Maaş ödemelerine ilişkin evrakların çalışılan ayı takip eden ayın ilk haftası içerisinde yüklenici tarafından kurum İl/Şube müdürlüklerine iletilmesine müteakip ödemeler her ayın 15’inden sonra yapılacaktır.

             7 - Yüklenici tarafından Program esnasında katılımcılardan her ne ad altında olursa olsun hiç bir şekilde ücret alınmayacaktır. Kırtasiye, araç-gereç, özel kıyafet ve ekipman hiçbir surette istenmeyecek ve aldırılmayacaktır.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78