• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İzmir 21 °C

Belediyeden Bilgisayarlı Muhasebe

Belediyeden Bilgisayarlı Muhasebe
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ BAKIRÇAY NET GAZETESİ / Aliağa Belediyesi, Sosyal Belediyecilik uygulamaları kapsamında kentteki gençlerin mesleki eğitimlerle sertifikalandırarak meslek sahibi yapmak üzere bilgisayar destekli muhasebe eğitimi başlatıyor.

 

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ BAKIRÇAY NET GAZETESİ / Aliağa Belediyesi, Sosyal Belediyecilik uygulamaları kapsamında kentteki gençlerin mesleki eğitimlerle sertifikalandırarak meslek sahibi yapmak üzere Bilgisayar Destekli Muhasebe eğitimi başlatıyor.
 
180 SAATLİK MUHASEBE KURSU
Aliağa Belediyesi, Bilgisayar destekli Netsis Muhasebe eğitimi düzenliyor. Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Sertifikalı eğitime başvurular 14-27 Kasım tarihleri arasında alınacak. 28 Kasım’da başlayacak olan kurs 180 saat süreli olacak. Hafta içi her gün 13.00-16.00 arasında yapılacak olan Bilgisayar Destekli Netsis Kurs eğitimleri Aliağa Belediyesi internet evinde verilecek.  
 
SERTİFİKALI EĞİTİMLER GENÇLER İÇİN FIRSAT
Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz, gençlerin mesleklendirilmesi için sertifikalı eğitim programlarının bir fırsat olduğunu ifade ederek, “Özel sektör, esnaf ve ticaret erbabı, Bilgisayarlı muhasebe bilen personele sıklıkla ihtiyaç duyuyor. Belediyemiz eğitim ve kültür faaliyetleri kapsamında bu eğitimlere büyük önem veriyoruz. Bilgisayar destekli Netsis Muhasebe kursumuza özellikle gençlerimizin büyük ilgi göstereceğini düşünüyorum.” Dedi.
 
BAŞVURULAR BAŞLADI
28 KASIM tarihinde başlayacak olan kursa sınırlı sayıda kursiyer alınacak. Bilgisayar destekli Netsis Muhasebe Kursuna Katılmak isteyenler; Aliağa Zeytinlipark içinde bulunan Aliağa Belediyesi Konservatuarına şahsen başvurabilecek ve 6168977 nolu telefondan bilgi alabilecek. 
 
HABER GÖRSELLERİ: FOTO 1, FOTO 2, FOTO 3
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78