• BIST 10276.88
  • Altın 2389.553
  • Dolar 32.3413
  • Euro 34.8304
  • İzmir 23 °C

Bilgisayar Kursları Başlıyor

Bilgisayar Kursları Başlıyor
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ GÜNAYDIN EGE GAZETESİ / Aliağa Belediyesi, Aliağa’daki gençlere Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Sertifikalı Bilgisayar Eğitimi verecek. Gençleri sertifikalandırarak meslek edinmelerini sağlamak amacıyla eğitim programları düzenleyen
ALİAĞA BELEDİYESİ’NİN BİLGİSAYAR KURSLARI BAŞLIYOR
 
ALİAĞA BELEDİYESİ’NDEN GENÇLERE BİLGİSAYAR EĞİTİMİ FIRSATI

ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ GÜNAYDIN EGE GAZETESİ / Aliağa Belediyesi, Aliağa’daki gençlere Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Sertifikalı Bilgisayar Eğitimi verecek. Gençleri sertifikalandırarak meslek edinmelerini sağlamak amacıyla eğitim programları düzenleyen Aliağa Belediyesi, bu sezon 3. Kez MEB onaylı Sertifikalı Bilgisayar işletmenliği eğitimi düzenleyecek. 160 saatlik eğitime başvurular; 20-29 Şubat tarihleri arasında yapılacak.

 
KURS, İNTERNET EVİNDE VERİLECEK
Çeşitli temel bilgisayar programları ve işletim sistemlerini kapsayan Sertifikalı eğitim programı hafta içi her gün 18.00–21.00 saatleri arasında Aliağa Belediyesi İnternet Evi’nde verilecek. Eğitimi başarıyla tamamlayan kursiyerlere Milli Eğitim Bakanlığı onaylı “Bilgisayar Kullanımı (Bilgisayar İşletmenliği- Operatör) belgesi verilecek.
 
BAŞKAN OĞUZ; “GENÇLER, BU FIRSATI KAÇIRMAYIN!”
Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz iş yaşamında bilgisayar kullanımının önemine işaret ederek “Bilgisayarı etkin kullanabilen gençlerin çalıştıkları işte başarılı olma, yeni iş bulma şansları artıyor. Bu sezon üçüncü kez bilgisayar işletmenliği kursu düzenliyoruz. İlk iki kursumuza çok yoğun başvuru oldu. Bunun dışında bilgisayar destekli muhasebe kurslarımız sürüyor.  Aliağa Belediyesi olarak gençlerimizin sertifikalı eğitimlere katılmasını ve bu eğitimlerin onların iş yaşamına katkı sağlamasını istiyoruz. Gençlerimizin bu kurs fırsatını kaçırmamasını diliyorum” dedi. 
 
KURS KAYITLARI 20 ŞUBAT’TA BAŞLIYOR
Aliağa Belediyesi tarafından başlatılacak kurs için katılım sayısı sınırlı olduğundan ön kayıt yaptırılması gerekiyor. 20-29 Şubat tarihleri arasında yapılacak başvurular şahsen Aliağa Zeytinli Park içinde bulunan Aliağa Belediyesi Konservatuarına yapılacak. Başvuru için 0232 616 6477 numaralı telefondan ve [email protected] mail adresinden eğitimle ilgili bilgi alınabilecek.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78